Günlük hayatımızda baktığımızda oyunların ne kadar büyük bir yeri olduğu hemen fark ederiz. İş yerinde, otobüste, metroda, evde günlük hayatımızın her anında elimizdeki akıllı telefonlardan ya da bilgisayarlardan oyun oynamanın keyfiniz yaşarsınız. ​  Bazı oyunlar vardır bizde bağımlılık yapar ne yaparsak yapalım kaldığımız her boş vakitte o oyunu oynamak istersiz çünkü bir amaç, hedef ve sizleri sürükleyen bir durum vardır. Bir oyun içersinde en iyi olmak herkesin isteyeceği bir şeydir bunun içinde mücadele etmeniz gerekir aklınızı ve yeteneğinizi harmanlayarak mücadele etmemiz gerekir. Basit tek tip oyunlarda vardır ancak bunlar kısa sürede insanları sıkar sürükleyici, mücadele etmeyi gerektiren ve hedefleri olan oyunlar her zaman daha uzun soluklu olmaktadır.

Son zamanlarda milyonlarca kişi tarafından keşfedilen ve severek oynanan agario oyunu kısa sürede herkesi büyülemiştir. Hem bilgisayarda hem de telefonlarda oynanabilen oyun milyonlarca kişiye bağımlılık yapmıştır büyük küçük herkes bu oyunda en iyi olmak için bir mücadele içine girmişlerdir.

Oyunda mantık çok basittir ancak oynamak yetenek ister sahip olduğunuz karakteri büyütmeniz gerekir bunun içinde rakiplerinizi yemek durumundasınız.

Hem rakipleri yiyerek hem de küçük balonları toplayarak hareket etmek için reflekslerinizin çok iyi olması gereklidir. Siz balon toplarken ve rakiplerinizi yerken rakiplerde size karşı aynı mantıkla hareket ettiği için bir yandan da yem olma durumunuzda vardır burada da dikkatli ve hızlı hareket etmelisiniz. Oyun size baştan sona bir heyecan sunmaktadır keyif dolu anlarla bir an bile yerinizde duramayacaksınız. Bu güzel oyunu yüksek kalitede ve yüksek grafik özellikleriyle oynamak için www.usagar.com sitesi size en uygun adrestir. Sitemiz içersinde kıran kırana bir mücadele söz konusudur sizde bu oyunda usta olduğunuzu ispatlamak istiyorsanız hemen sitemizden oyuna girebilirsiniz. Sitemiz içerisinde en iyiler ve en yüksek seviye kategorileri yer almaktadır oyunda en iyi puanı alan kişiler bu kategorilerde yer alarak kendilerini ispatlarlar. Sizde En üstte yer almak istiyorsanız hemen sitemize girerek heyecana ortak olun