Amerika'lı ünlü oyuncu Paul Walker geçirdiği üzücü trafik kazası ardından hayatını kaybetti ancak sosyal medyadan ilginç iddialar gelmeye devam ediyor. Öyle ki Hızlı ve Öfkeli'nin yeni çekilen filmi ile bağlantılı olarak  Paul Walker'ın ölümüne senaryo diyen insanlar bile var.

Pek çok seveni ünlü oyuncunun ölümüne halen inanmaz iken internet üzerinden tam emin olmak için çeşitli arama sonuçlarına başvuruyorlar.

İşte yapılan o sahte haberler.

1. Paul Walker’in cesedinin fotoğrafı: Twitter ve Facebook’ta dolaşa görsel’in Paul Walker’in cesedi olduğuna pek çok kişi inandı. Fotoğraf aslında 2011 yılında Afrika’da misyonerlik yapan bir adamın geçirdiği bir kazanın fotoğrafıydı.

2. Paul Walker ölmedi haberi: Bu görselin ardından yine aynı misyonerin bu defa tedavi edilmiş hali gösterilerek bunun Paul Walker olduğu, ölümü haberlerine karşın, aslında Walker’in hayatta olduğu iddia edildi. Bu haber de yalandı..

3. Paul Walker ölmeden 1 gün önce Paul Walker’in öldüğüne dair sahte haber yapıldı haberi: Paul Walker ölmeden 1 gün önce yapılan sahte haber ile ilgili haberlerin de sahte olduğu ortaya çıktı. Söz konusu Paul Walker öldü haberinin tüm Hollywood ünlüler için otomotik olarak üretilen bir ölüm haberi olduğu anlaşıldı.

Oyuncunun ölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırırken ölümüne hala inanmayan hayranları var..