Ödemelerin gecikmesi ile birlikte, bu oran artmaktadır. Büyük meblağlara ulaşınca banka hacze geçmektedir. Bu nedenle insanımız için inancımıza uygun olan faizsiz sistemler gerekmektedir. Faiz borç para almaktır. Ticaret ise alış-veriş yaparak gelişmektir. Faize bağlı ekonomikler her zaman için tehdit altındadır. Faiz, çalışmadan belli bir oranda parayı geri almak veya belli bir borcun, belli bir oranla ödenmesidir. Ticaret ise alış-verişte kar etmektir. Ticarette kar ve zarar vardır. Bu nedenle evi tüccarlardan almak, ticaret kuralları ile satış işlemleri yapanlardan almak en uygunudur.

Toki Toplu Konutları

Toki, şehir dışında yapılan toplu konutlardır. Devlete bağlı olan toki, engelliler, yaşlılar, yoksullar, dullar, yetimler, emekliler ve vatan gazileri gibi kategorilerde faizsiz krediler veriyor. Tabi ilk olarak faizi bilmemiz gerekir. Ben evimin parasını öderim kardeşim, diyorsan, bu yönde araştırma yapmalısın.

Faizsiz Kredi İle Çalışan Peşinatsız Seçeneklerle Kolaylık Sağlayan Kurumlar

Bankalarla çalışan ve soluk almadan faiz ödeyen insanlar, faizsiz ev almanın hayalini kurmaktadırlar. Faizsiz seçenek sunan özel firmalar, ticari kurallarla size ev satmaktadırlar. Ticarette malı ve fiyatı beğenirsen alırsın. Ödeme şekilleri hoşuna giderse kabul edersin. Bu nedenle, inisiyatif sizdedir. Bu kurumlar peşinatsız ev sahibi olmak isteyenler için hizmet bedeli karşılığında ev satmaktadır. Hizmet bedeli de öyle astronomik rakamlar değil. -15 gibi rakamlardır. 100 liralık ev için 15 lira gibi bir rakam ödüyorsunuz. Bu rakamlar kampanya ve taksit çeşidine göre değişebilir.

Bütün bu çalışmalarla birlikte peşinatsız ev almak istiyorum diyenler için büyük kampanyalar vardır. Bu kampanyaları değerlendirirken yapacağınız şey, sözleşmeyi incelemek ve faizin ne olduğunu bilmektir. Bu şekilde huzurlu bir ödeme şeklini yakalarsınız. İnancınıza göre hareket etmek huzur verecektir. Bu nedenle faizsiz ev sahibi yapan kurumlarla çalışmanız daha uygun olacaktır. Bu kurumlar aradığınız faizsiz ev seçenekleri ile sizin belirleyeceğiniz taksitlerle ev satmaktadır. Faizsiz ev satan kurumlar, faizli borç vermiyorlar. Size ev satıyorlar. Kar payı ile çalışan kurumlar bile evi sizin yerinize satın alıp, size kar payıyla ev vermektedirler.