Pırlanta almak için internet üzerinden alınabilecek en güvenilir ve hızlı adresi Sirius Pırlanta… 

Sirius Pırlanta, pırlanta ve elmas ile birlikte safir, yakut, zümrüt gibi değerli renkli taşları altın üzerine işleyerek mücevher haline getiren bir pırlanta markasıdır. 

2008 yılında kurulan Sirius Pırlanta internet üzerinden satış yapan ve bu konuda uzmanlaşarak, sektörün en eski ve en çok tercih edilen özel güvenli ödeme sistemleriyle online mağazalarından birine sahiptir. 

Kuyumcu ya da franchise sistemi ile çalışan markalar ve mağazalar ile karşılaştırdığınızda; Sirius Pırlanta'nın üretici olma avantajının fiyatlarına yansıdığını rahatlıkla görebilirsiniz. 

Bu tür mağazalar, üretici olan firmalardan ürün alarak satış yapmaktadırlar. Sirius Pırlanta, online satış sitesi aracılığıyla, kuyumcu dükkanlarının maliyetlerini ve kar marjlarını aradan çıkarıp, doğrudan ve en uygun fiyatlarla son tüketiciye ulaşmaktadır. 

Bu sayede; mağazalara göre daha uygun fiyatlarla alışveriş fırsatı sağlamaktadır. Yayınlanan pırlanta modelleri ve fiyatları, sadece online sanal mağaza ve firma merkez ofisinde geçerlidir. 

Sirius Pırlanta’nın en çok ilgi gören modellerinin başında elbette; tek taş yüzük çeşitleri gelmektedir. 

Tektaş pırlanta ülkemizde artık; evlilik teklifi ya da düğün törenlerinde verilen vazgeçilmez bir hediye haline gelmiştir. 

Pırlanta yüzük arayanlar için; tek taş yüzük ve fantezi tek taş pırlanta kategorilerinde yüzlerce tek taş yüzük modeli sergilenmektedir. 

Sirius Pırlanta online satış sitesinde, binlerce farklı pırlantalı mücevher modelini bulabilir en uygun şartlarda satın alabilirsiniz.