PKK’LI TERÖRİSTİN KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR
ORDU'NUN Gölköy ilçesi Uluvahta Yaylası'nda öldürülen ve adının Servet İnci olduğu ileri sürülen PKK'lı teröristin babası olduğu iddiasıyla Trabzon ATK'da teşhisi giren Necip İnci güvenlik güçlerinin öldürdüğü teröristin oğlu olmadığını söyledi. Necip İnci, oğlunun omzunda ameliyat izi, kulağında ise ben olduğunu ileri sürdü. Kan örneği alınan teröristin cesedinin kime ait olduğu araştırılıyor.
KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLECEK
ORDU'NUN Mesudiye ilçesi Güzelevler Mahallesi kırsalında 31 Temmuz tarihinde yemek yiyen üç askerimiz şehit eden grupta öldürülen teröristin de yer aldığı ortaya çıktı. ATK’da bekletilen teröristin 15 gün içerisinde bir yakının ortaya çıkmaması üzerine Trabzon’daki kimsesizler mezarlığına defnedileceği ileri sürüldü. Bu arada PKK terör örgütünün bölgede yeni eylem arayışına girdiği belirlendi.
ORDU'NUN Gölköy İlçesi Uluvahta Yaylası'nda öldürülen ve adının Servet İnci olduğu ileri sürülen PKK'lı teröristin babası olduğu iddiasıyla Trabzon ATK'da teşhisi giren Necip İnci teröristin oğlu olmadığını söyledi. Necip İnci, oğlunun omzunda ameliyat izi, kulağında ise ben olduğunu ileri sürdü. Kan örneği alınan cesedin kime ait olduğu araştırılıyor.

GRİ LİSTEDE OLDUĞU AÇIKLANDI
Ordu'nun Mesudiye İlçesi Güzelevler Mahallesi kırsalında 31 Temmuz tarihinde yemek yiyen üç askerimiz şehit eden PKK'lı teröristleri ısrarla takip eden güvenlik güçleri, 5 kişilik grupta yer alan bir teröristi etkisiz hale getirdi. Yetkililer, öldürülen teröristin Karadeniz Açılım Grubu üyesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Gri listesinde yer alan başına 300 bin TL ödül konulan Hejan kod adlı, Muş-Bulanık nüfusuna kayıtlı 1990 doğumlu Servet İnci olduğunu ileri sürdü.
"BENİM OĞLUMA BENZEMİYOR"
Oğlunun cesedini teslim almak üzere Trabzon'a gelen Necip İnci, Adli Tıp Kurumu'nda teşhise girdi. Necip İnci, teşhiste öldürülen teröristin oğlu olmadığını söyledi. Necip İnci, oğlu Servet İnci'nin omzunda ameliyat izi, kulağında ise ben olduğunu ileri sürdü. Kan örneği alınan cesedin kime ait olduğunun araştırılmasına karar verildi. Bu arada 15 gün süreyle ATK'da bekletilecek olan teröristin bir yakının çıkmaması halinde kimsesizler mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

TELSİZDEN EYLEM ÇAĞRISI YAPILDI
iPKK terör örgütünün üst düzey yöneticilerinin aralarında gerçekleştirdiği telsiz görüşmelerinde Karadeniz Açılım Grubu'ndan yeni eylemler istediği ortaya çıktı. PKK'nın taşeronu olan Hakların Birleşik Devrim Hareketi'nden de eylem isteyen PKK'lı yöneticilerin, AK Partili yöneticilere ve AK Partili iş adamlarına yönelik eylem istediği deşifre edildi. Tespit edilen telsiz görüşmeleri tüm illerle paylaşıldı.