Gayrimenkul sektörünün oldukça yaygınlaştığı günümüzde öne çıkan bir yapı cinsi de prefabrik yapılardır. Hızlı kurulum, ekonomik ve güvenli olmaları prefabrik yapıları tercih ettiren en önemli etkenlerdir.  Alanında ismini dünya ülkelerine duyurmuş olan karmod yapı işini en iyi ve profesyonel yapan firmaların ilk sıralarında yer alıyor. karmod prefabrik yapı teknolojileri 28 yıldır sektörde hizmet vermekte ve 4 kıta, 80 ülkede adından söz ettirmektedir.

Ürün yelpazesi çok geniş olan karmod, inşaat şantiyeleri, wc, duş kabinleri, güvenlik panelleri, endüstriyel kabinler, metropol kabinler, yatakhane, yemekhane, derslik kurarak birçok başarılı yapının altına imzasını atmıştır. karmod yapı'nın adından söz ettiren bir diğer projesi prefabrik villa. Prefabrik villalar iklim koşulları ve en önemlisi de deprem açısından büyük güvenlik önemi taşımaktadır.

Merkezi tuzla/İstanbul’da bulunan karmod 13.000 metrekare alana sahip modern fabrikasında ön üretimlerini tsek ve uluslararası ıso kalite standartlarında yapmaktadır. karmod tarafından alınan siparişler demonte olarak güvenli nakliye hizmetinin ardından uzman teknik personeli aracılığı ile istenilen alana kısa sürede kurulmaktadır. karmod yapılar tek katlı ve prefabrik villa olarak deneyimli mimar ve mühendis kadrosu ile hizmet vermektedir.  karmod yapı dünyanın birçok ülkesinde hizmetlerine devam ediyor. Azerbaycan’daki şahdeniz 2 projesindeki şantiye ofisleri karmod tarafından yapılmıştır. 2013 yılında ırak'ta bir ilke imza atarak tek seferde oluşturulan dünyanın en büyük toplu konut projesini inşaa etmiştir. 

Dünyanın en büyük yolcu kapasitesine sahip olacak olan İstanbul 3. hava limanı şantiyesinde de yine karmod tercih edilmiştir. Dünya ülkelerinde birçok projeye imza atmış olan karmod prefabrik yapı teknolojilerinin vermiş olduğu hizmetler bunlarla da sınırlı değil. Dubai, Filistin, katar, ırak, Ürdün, abu Dabi, güney Afrika, Rusya, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, Ukrayna, Avusturya gibi dünya ülkelerinde sayısız başyapıtlara imza atmıştır.

Etrafınızdaki kalabalıktan, gürültüden uzak müstakil bir villada yaşamak herkesin hayalidir. Ekonomik olması ile bilinen prefabrik villa yapılar günümüzde oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır. Estetik görünümü, uzun ömürlülüğü, güvenilirliliği ve sağlamlığı prefabrik villaları tercih sebebi yapmıştır. Sektörde profesyonel olan karmod prefabrik yapı teknolojileri prefabrik villalarda sizlere güzel seçenekler sunuyor. Hayalinizi süsleyen bir ev belirlediğiniz alana 3 günde inşa ediliyor.  Satış ofislerini ve web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Karmod firması konteyner üretiminde dünya öncüsüdür. Dünyanın 5 kıtasında  86 ülkede Karmod konteyerleri kullanılmaktadır.

Konteyner ihtiyaçlarınızı
http//:www.karmod.com/konteyner.htmladresinden temin edebilirsiniz.