AK Parti Trabzon Mayıs Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte teşkilat mensupları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Revi, son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetlerken şehit olan asker ve polislerimize rahmet diledi. 

ÜYE GÜNCELLEMELERİ DEVAM EDİYOR 
Başkan Revi konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Son 100 yılda ülkemiz yaşanan entrikalar bugün de yaşanmaya devam ediyor. O yüzden buraya kadar gelerek teşkilatlanmamıza verdiğiniz önem ve ayırdığınız zaman için sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere yakın zamanda iki seçim yaşadık ve her iki seçimde vatandaşımız bizleri destekledi. Seçimden sonra da teşkilat çalışmalarımızı aynı düzen ve tertiple devam ettiriyoruz ve bu şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Teşkilat çalışmalarımızın dışında da faaliyetlerimiz var, üye güncellemelerimiz devam ediyor. Üye kaydıyla alakalı bazı ithamlar vardı ve bununla alakalı çalışmalarımız iki, iki buçuk aydır devam ediyor.” dedi.

TEMEL SAĞLAM BİZ İNŞAATTAYIZ 
Üye kaydı güncellemesinde yüzde 82’ye ulaştıklarını belirten Revi, “Yaptığımız güncellemelerde üyelikten ayrılan yok denecek seviyede bunları yaparken de yeni üye kayıtlarımız oldu. Partimizde yeni bir süreç başladı. Sayın Başbakanımız bu konuyla alakalı çok güzel bir konuşma yaptı ve süreci özetledi. Başbakanımızın ifadelerine benzer şekilde Cumhurbaşkanımız da çok güzel bir konuşma yaptı ve bayrak teslimlerini anlattı. Biz de aynı şekilde burada görevimizi dava şuuruyla yerine getiriyoruz, bugün bu görevde yarın başka bir görevde olabiliriz. Partimizin kuruluşunda görev alan partimizin kurucularını hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Onlar temeli sağlam kurdu ve biz de inşaatı devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.

BİR YILDA 100 MİLYON’LUK YOL YAPIMI 
Başkan Revi’nin ardından konuşma yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Hem İl Kadın Kollarımıza hem İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza ve bütün teşkilat mensuplarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bu yılın içerisinde toplam 50 Milyon TL’lik beton yol yapmayı planlıyoruz. Bu beton yolların yapımı için ihalelerini tamamladık, bütün ilçelerimize arz edeceğiz. Bir 50 Milyon TL’lik asfalt yol yapımı da bu haftadan itibaren devreye girecektir. Allah istikrarımızı bozmasın 1 yıl içerisinde toplam 100 Milyon TL’lik yol yapımı yapacağız ve bu önümüzdeki yıl da aynı şekilde olacaktır. Bu çerçevede istişarelerimizi yaptık hazırlıklarımızı tamamladık ve yol yapımlarına devam edeceğiz” diye konuştu.