Eğer ki cevabınız düğününüzü yapacağınız yer, hatta ülke ve bununla birlikte orijinal bir organizasyonsa, bu konudaki en büyük yardımcınız olmaya aday Vera Event ile rüya gibi bir düğüne imza atmak mümkün! Hele de romantizmi doruklarda hisseden, daha butik bir düğün planlayan kişilerden biriyseniz ve farkınızı ortaya koyarak tamamen kendinize ait ve size hitap eden bir düğün organizasyonu yapmak, tasarlamak için Vera Event en doğru seçim olacaktır. 

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen yurtdışında evlenme organizasyonları nedeniyle, pek çok ülkede düğün organizasyonu oluşturmak artık mümkün. Bu ülkeler arasında yer alan Roma ise, İtalya gibi enerjisi yüksek ve sıcacık ortama sahip, aynı zamanda tam bir romantizm cenneti olan bir ülke olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaranlar arasında… Roma’da evlenmek ile ilgili aklında planları olanlar, firmalar ile görüşme yapmadan önce internet üzerinden araştırma yaparak ilginç fikirlere ulaşabilirler. Bu noktada da, veraevent.com çiftlerin karşısına çıkabilecek en uygun adres olacaktır. 

Çiftlerin neden Roma’da evlenmek istediklerini gösteren pek çok etken sayesinde ve tabi ki Vera Event’in eşsiz fikirleri ile 5 adımda Roma’da rüya gibi bir düğünün sahibi olabilirsiniz. Eğlenceli ve çılgın misafir kadronuzu oluşturmaktan, Roma’nın batan güneşi altında ve Aşk Çeşmesi’nde dileyeceğiniz en özel dileklerinize tercüman olmaya kadar her adımı düşünen Vera Event ile unutulmaz bir düğüne imza atmanız işten bile değil!

İşte düğünü planlarken 5 adım!

  1. Aşkın şehrinde yani Roma’da evlenmek ve unutulmaz bir düğüne imza atmak için öncelikle Vera Event ile iletişime geçip, Roma ile ilgili tüm detayları konuşabilirsiniz. Bu destinasyon içerisinde konsoloslukta nikah kıyılmasından, nikah öncesindeki kuaför hizmetleri ve hazırlıklarına, düğün arabasından düğün yemeğine kadar tüm detaylar bu görüşmelerde netleştirilecektir.
  2. Yurtdışında düğün yapmak isteyen çiftlerin evlenme ehliyet belgesine ihtiyaçları olacağından, tüm evrak işleri yine Vera Event ile birlikte halledilebilmektedir.
  3. Size hitap eden mekanı seçip, düğün tarzı belirlenmelidir. Şatoda, villada, bahçede kır düğünü tarzında ve daha pek çok seçeneklerde düğün seçimleri yapılabilmektedir.
  4. Düğün yeri belirledikten sonra, davetlilere ve tabi ki kendinize nasıl bir eğlence tertip etmek istediğinizi belirleyip, akabinde akşam bir yemek mi yoksa daha çok dans ve eğlence üzerine bir organizasyon mu karar verilecek ve ardından planlamalar buna göre oluşturulacaktır.
  5. Tabi ki son olarak da, düğün günü gelip çattığında hiçbir şey ile kafanızı bulandırmadan sadece sevdiğiniz kişi ile geçireceğiniz harika bir düğünün heyecanını yaşayacaksınız. Roma’nın insanı içine çeken ruh haline kendinizi bırakıp mutluluğun, evliliğinizin ve Roma’da eşsiz bir düğün ile yıllar boyunca unutulmayacak bir düğüne sahip olmanın keyfini çıkarın!