Saç ekimi operasyonundan önce hastaları söylediğimiz yapılması gerekenler öncelikle operasyondan 2 önce kullandıkları kan sulandırıcı (Aspirin vb.) ilaçlar var ise operasyon esnasında yaşanabilinecek sıkıntıları ortadan kaldırmak için  kesinlikle kullanmamaları gerekmektedir. Bu tür ilaçları operasyondan 1 gün sonra kullanmaya devam edebilirler. Başka bir hastalığın tedavisinde kullandıkları ilaçlar var ise kesinlikle bunları operasyonu yapacak doktorla paylaşmalıdırlar.

Alkol ve alkol içeren yiyecek ve içecekler Operasyon öncesi 2 gün kullanmaması gerekmektedir.  Sigara kullanımı en az seviyeye indirgenmelidir. Bazı kurumlarda operasyon sırasında sigara içilmesini izin verildiği  söylenmektedir umarım yoktur ama eğer böyle bir uygulama var ise kesinlikle hastanın sigara kullanmasına engel olunmalıdır.

Saç ekimi operasyonundan sonra rahat edilebilmesi için operasyona gelirken kıyafet olarak fermuarlı yada düğmeli eşofman yada gömlek tercih edilmelidir.  

Saç ekimi operasyonu tamamlandıktan sonra kurumun size vereceği boyun yastığı ve şapka kullanılmalıdır. Operasyonun yapıldığı gün ve bir sonraki istirahat etmeniz hastanın menfaatine olacaktır. İyileşme süreci olarak nitelendirdiğimiz 10 günlük süreç boyunca kesinlikle saç ekimi yapılan bölgeyi kaşıma ovalama vurma yada herhangi bir yere  teması engellenmelidir.  20 günlük süreçte hamam, sauna, havuz  deniz ve ağır sporlar gibi aktivitelerden uzak durulmalıdır.

İyileşme sürecinde doktorunuzun tavsiye ettiği ilaçları kullanmak zorunludur. Başarılı bir operasyon yapılmış  ve iyi bir tedavi ve bakım süreci geçirmiş hastalarda başarı oranı %90 dır. Burada önemli olan başarı kriterleri: hastanın saç kalitesi donörsahada  sağlıklı saçların olması, bu saçların uygun operasyon tekniği ile çıkarılması, saç naklini yapan ekibin uzman kişiler olması, en önemlisi uluslar arası uygunluk belgesine sahip tüm yetkileri var olan bir hastane ortamında yapılmasıdır.

Ayrıca saç ekim merkezimizde prp tedavileri yapılmaktadır, bu konuyla alakalı bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Bizleri daha yakın dan tanımak ve saç ekimi hakkında aklınızdaki soruları sormak için internet sitemizi ziyaret ediniz.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz… 

 

SAÇ EKİM MERKEZİ WEB SİTESİNE GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

WWW.ESTEMYLİFE.COM

 

Adres: Saray Mah.Site Yolu Cad. No:7

Ümraniye/İstanbul

 

Tel : (+9) 0216 348 0 372

Mob : (+9) 0532 693 50 31