Samsung'un 2014 yılı tepe modeli Galaxy S5'e bir kez daha Android 6.0 güncellemesi geldi.

Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 6.0 beta programını resmen başlatan Samsung perde arkasında ise daha eski modeller için Android 6.0 beta programını başlatmış olabilir. Ocak başında şanlı bir Galaxy S5 kullanıcısı telefonuna OTA üzerinden Android 6.0 geldiğine dair ekran görüntüleri paylaşmıştı. Benzer bir durum Galaxy Note 4 için de yaşanmıştı.

XTech Leaks tarafından sızdırılan ekran görüntüsünde Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 4 ve Samsung Galaxy S5’in Android 6.0 Marshmallow güncelleme tarihleri yer alıyor.


Takvime göre Şubat ve Mart ayları arasında Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge ve Galaxy Note 5 için güncellemeler gerçekleşecek. Galaxy S5, Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge güncellemesi ise Mart ve Nisan arasında gerçekleşecek.

Açıkça belirtilmemiş ama Samsung’un çift güncellemeden kaçınarak direk Android 6.0.1 Marshmallow’u yayınlayacağı düşünülüyor.

Aşağıda güncelleme tarihlerinin bulunduğu ekran görüntüsünü inceleyebilirsiniz.


Eğer Galaxy S6 modellerinde Android Marshmallow’un nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, sonraki sayfalarımızda Android Marshmallow yüklü Galaxy S6 ve S6 Edge görsellerini inceleyebiirsiniz.



Şimdi ise bir başka Galaxy S5 ( SM-G900F) kullanıcısı telefonuna Android 6.0 güncellemesinin geldiğine dair görüntüler paylaştı. Söz konusu görüntüler Samsung'un Galaxy S5 için Android 6.0 güncellemesini test ettiğini bir kez daha gösterdi. 1453734036_android-6.0-galaxy-s5.jpg

>>Bir Samsung çalışanı Galaxy S7 hakkında bilgiler sızdırdı
Gün içerisinde gerçekleşen sızıntı ise Galaxy S5 için Android 6.0 güncellemesinin mart ya da nisan ayında resmen dağıtıma sunulacağını gösterdi. Alt bölümde YouTube kanalıyla daha önce yayınlanan Android 6.0 yüklü Galaxy S5 videosuna göz atabilirsiniz.
Samsung Galaxy s7 Teknik Özellikleri! S7 ne Terbiyeli zaman çıkacak? - Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Samsung Galaxy S7 çift Hatlı özellikleri - Güncel Posta Haber Samsung Galaxy S6 Galaxy S6 Edge Galaxy S5 Galaxy Note 5 ve Galaxy Note 4 Android 6.0 Marshmallow için yeni tarih verildi.HTC ve LG şimdiden Android 6.0 Marshmallow güncellemelerini kullanıcılarına sunmaya başladı ancak Samsung geçtiğimiz haftalarda sadece resmi olmayan beta ROM yayınladı. Ancak bugün sızdırılan bilgilerde Güney Koreli üreticinin ana modelleri için son ROM yayınlanması muhtemel tarihleri ortaya çıktı. 19 Şubat 2016 Cuma 11:07 Samsung Galaxy s7 Teknik Özellikleri! S7 ne Terbiyeli zaman çıkacak? - Türkiye Satış Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Samsung Galaxy S7 çift Hatlı özellikleri - Güncel Posta Haber 0 0 Samsung'un 2014 yılı tepe modeli Galaxy S5'e bir kez daha Android 6.0 güncellemesi geldi. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 6.0 beta programını resmen başlatan Samsung perde arkasında ise daha eski modeller için Android 6.0 beta programını başlatmış olabilir. Ocak başında şanlı bir Galaxy S5 kullanıcısı telefonuna OTA üzerinden Android 6.0 geldiğine dair ekran görüntüleri paylaşmıştı. Benzer bir durum Galaxy Note 4 için de yaşanmıştı. XTech Leaks tarafından sızdırılan ekran görüntüsünde Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 4 ve Samsung Galaxy S5’in Android 6.0 Marshmallow güncelleme tarihleri yer alıyor. Takvime göre Şubat ve Mart ayları arasında Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge ve Galaxy Note 5 için güncellemeler gerçekleşecek. Galaxy S5, Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge güncellemesi ise Mart ve Nisan arasında gerçekleşecek. Açıkça belirtilmemiş ama Samsung’un çift güncellemeden kaçınarak direk Android 6.0.1 Marshmallow’u yayınlayacağı düşünülüyor. Aşağıda güncelleme tarihlerinin bulunduğu ekran görüntüsünü inceleyebilirsiniz. Eğer Galaxy S6 modellerinde Android Marshmallow’un nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, sonraki sayfalarımızda Android Marshmallow yüklü Galaxy S6 ve S6 Edge görsellerini inceleyebiirsiniz. Şimdi ise bir başka Galaxy S5 ( SM-G900F) kullanıcısı telefonuna Android 6.0 güncellemesinin geldiğine dair görüntüler paylaştı. Söz konusu görüntüler Samsung'un Galaxy S5 için Android 6.0 güncellemesini test ettiğini bir kez daha gösterdi. 1453734036_android-6.0-galaxy-s5.jpg >>Bir Samsung çalışanı Galaxy S7 hakkında bilgiler sızdırdı Gün içerisinde gerçekleşen sızıntı ise Galaxy S5 için Android 6.0 güncellemesinin mart ya da nisan ayında resmen dağıtıma sunulacağını gösterdi. Alt bölümde YouTube kanalıyla daha önce yayınlanan Android 6.0 yüklü Galaxy S5 videosuna göz atabilirsiniz.