Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş İl Genel Meclisi Başkanlığını ziyaret etti. Meclis Başkanı Haydar Revi “Trabzon’un her anlamda yaşanabilir kent olmasında el birliği içinde elimizi taşın altına koymalıyız”dedi. Emniyet Müdürü Yavaş da “Şehrin bütün dinamikleri bizim için her anlamda iş birliği yapılacak bir değerdir. İl Genel Meclisi bu değerlerin başında geliyor” dedi.


Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, İl Genel Meclisi başkanlığını ziyaret etti. Meclisin çalışma ortamını da gören Yavaş, Trabzon’un bütün dinamiklerinin kendileri için bir değer olduğunu belirtti. Yavaş, Trabzon İl Genel Meclisi’nin aktif, sorunları bilen kurumlar arası ilişkilerden tecrübeli bir yapıya sahip olduğunu kısa sürede gördüğünü belirterek “Meclisin özellikle MOBESE sistemimize kendi öz kaynaklarından yaptığı katkılar ise bu anlamda bizi memnun etmektedir” dedi.

Meclis Başkanı Haydar Revi ise Trabzon’un yaşanabilir bir kent olmasında güvenliğin en önemli kriter olduğunu bu anlamda emniyet halk ve kurumlar ile İl Genel Meclisinin her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti. Revi, Emniyet Müdürlüğünün ihtiyaçlarının karşılanmasında her zaman İl Genel Meclisinin hassas olduğunu bu anlamda kaynakların verimli kullanmasında önceliğin güvenlik anlayışına verildiğini de belirterek “Emniyet müdürümüzün ve müdürlüğümüzün şehrin dinamikleri olarak nitelendirdiği kurumlara yaklaşım tarzındaki olumlu görüşleri bizi de şehir adına memnun etmektedir”dedi.