Günümüzde evinde led tv olmayan aile yok denecek kadar az. Yüksek teknoloji ürünü olan bu televizyonlar üstün ekran kalitesi ile televizyon seyretmeyi daha konforlu hale getiriyor. Led ekranlı televizyonlar artık senetle de satışa sunuluyor. Senetle led tv satışı yapan internet siteleri bu kaliteye daha hızlı ve kolay bir şekilde kavuşmanızı sağlıyor.

Led Tv Özellikleri

Siyah-beyaz televizyonlardan renkli televizyonlara, renkli televizyonlardan büyük ekran televizyonlara ve büyük ekran televizyonlardan led tv’lere uzanan teknolojik gelişim hız kesmiyor.

Led televizyonlar yüksek çözünürlükleri sayesinde muhteşem bir görüntü kalitesi sunuyor. Televizyon dünyasındaki son teknoloji ürünü olan bu televizyonlar diğer televizyonlara göre inanılması güç oranda az enerji harcayarak enerji tasarrufu imkanı da sunuyor. Led tv’lerde LCD televizyonlara oranla ışık kalitesi daha iyidir. Led TV’lerde arka ışık aydınlatmasında floresan lamba yerine led lambalar kullanılır. Bu da görüntü kalitesini artırır.

Led TV’lerin bir avantajı da daha fazla renk göstermesidir. Standart LCD televizyonlarda renklerin yüzde 75’i gösterilirken Led TV’lerde renk gösterme oranı yüzde 85’e kadar çıkar. Bir diğer avantajı ise enerji tasarrufudur. Led TV’ler inanılmaz tasarruflu ürünlerdir. LCD televizyonlara göre daha az enerji tüketen LED televizyonlar LCD TV’lerin tüketmiş olduğu enerjinin yarısı kadar enerji tüketir.

Led TV sahibi olmak için kredi kartınız ya da birikmiş paranız olması gerekmiyor. Senetle led tv satışı yapan Simport Ev Aletleri size istediğiniz televizyona sahip olma imkanı sunuyor. Vestel, Samsung, LG, Sunny gibi ünlü teknoloji markalarına ait led televizyonlar Simport Ev Aletleri’nde uygun fiyatlarla ve ödeme koşulları ile satılıyor. Tüm markalara ait televizyon modellerini yakından incelemek için  http://www.simport.com.tr/Senetle-Led-Televizyon adresini ziyaret edebilir, ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz.