Yönetmenliğini Cem Tabak'ın üstlendiği romantik komedi türündeki "Seni Seven Ölsün" adlı filmin galası gerçekleşti.

Kanyon AVM'de gerçekleşen gala öncesi AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Tabak, filmi Karadeniz'de Çaykara'ya bağlı Demirkapı Köyü'nde çektiklerini belirterek, "Film, bir köyün içerisindeki mezarlıkta yer kalmadıktan sonra yaşanan olayları anlatıyor. Filmdeki karakterler, aynı zamanda köyde var olduğunu düşündükleri bir tılsımın çözülmesi için çaba sarf etmekteler. Bu hikayeyi anlatıyoruz." dedi.

Tabak, projenin iki yıllık bir süreçte tamamlandığının altını çizerek, şu bilgileri verdi:

"Filmde 12 ana karakter var. Yardımcı oyuncu olarak köylüleri kullandık. Köylüler gerçekten çok iyi performans sergilediler. Hepsinin zihinleri açık ve çok temizler. Belki de Karadeniz'in havasından kaynaklı bilmiyorum. İyi oyuncularımızla süsledik filmi. Çekimler bir ay sürdü. Sadece Demirkapı köyünde çalıştık. Projenin başından sorarsanız 2 yılı aşıyor. Güzel, iyi bir iş oldu. Temiz bir sinema filmi oldu. En azından keyfini çıkaracaklar. Bir iki hafta içinde bu güzel hikayenin tepkilerini alacağımızı düşünüyorum. Yoğun bir ilgi bekliyoruz filmimize."

Galada basın mensuplarının açıklamada bulunan başrol oyuncularından Fulya Zenginer, filmde çok güzel bir ekip olduğunu dile getirerek, "Ben içlerinde yer almaktan çok büyük gurur duyuyorum. Çok güzel ve eğlenceli bir film oldu. İzleyenlerin de eğleneceğine çok inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Filmde "Bulut" karakterini canlandıran genç oyuncu Alper Saldıran da ekibin çok güzel olduğunu aktararak, "Çok keyifli bir iş çıkardık. Filmi yaparken bir ay Trabzon'da kaldık. Çok güzel vakit geçirdik. Umarım izleyenler de böyle güzel vakit geçirir diyorum." dedi.

"Bizim hikayemiz bir sevgi hikayesi"

Başarılı oyuncu Hüseyin Avni Danyal da, "Bir tane derdimiz, güzel bir hikayemiz, yerine oturmuş karakterlerimiz vardı. İyi bir hikaye anlattığımızı düşünüyorum. Bunu sadece Karadeniz diye düşünmeyin. Hikayenin çok evrensel olduğunu düşünüyorum. Bizim hikayemiz bir sevgi hikayesi. İzleyenlerin bundan sevgi adına çıkaracağı çok şey olduğu düşünüyorum." diye konuştu.

"Hüsrev" rolünü üstlenen Ruhi Sarı da "Böylesi günlerde insanların bir parça yüzünü gülümsetmek için sete girdik. Umarım filmden sonra herkesin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktırırız." dedi.

Filmdeki Necati karakterini canlandıran Şevket Çapkınoğlu ise iyi bir film olduğuna inandığını söyleyerek, "Biz de sizinle birlikte izleyeceğiz. Umarım çok gişesi olur" değerlendirmesinde bulundu.

Senaryosunu Şeyda Delibaşı'nın yazdığı filmde ayrıca Şamil Kafkas, Cem Zeynel Kılıç, Nuray Yeşilaraz, Eylem Tanrıver, Sait Genay, Durul Bazan, Sacide Taşaner de rol aldı.

NTC Medya'nın yapımını üstlendiği filmin galasına filmin tüm oyuncu kadrosunun yanı sıra oyuncu Mustafa Alabora, şarkıcı ve oyuncu Keremcem, yönetmen Gani Müjde ve iş adamı Ali Ağaoğlu da katıldı.

Bir tılsım yüzünden yüzyıllardan beri sevenlerin kavuşup muratlarına eremediği bir Karadeniz köyünde, bu gidişe son vermek isteyen, birbirine düşman ailelerin çocuğu olan iki gencin hikayesini anlatan film, 14 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.