MHP Trabzon il başkanlığına partililer üyeler ve ilçe örgütlerinden birçok telefon gelerek MHP Milletvekilinin böyle bir durum içerisinde olmaması gerektiği ve genel merkezin uyarılması yönünde ikazlarda bulunulması istendiği öğrenildi.

MHP il başkanı Nihat Birinci söz konusu tepkileri aldığını doğruladı. Birinci “Biz sokakta ne konu ile ilgili olarak ne tepki alıyorsak söz konusu durumun ülke gündemine gelmesi ve medyaya yansıması ile ayın tepkileri aldık” dedi.

TWİTTER’DEN NE YAZDI

Aziz Yıldırım ile görüşmesinden sonra MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Turkkan twitter’inden şu mesajları yazdı.

- “Kulüp başkanlığından ayrılması karşılığında tahliye duyumlarının kendisine de ulaştığını, ancak kendisine bizzat ifade edemediklerini


- “Tahliye olduğu gün önemli açıklamalar yapacağını ifade etti...”

- “Kendisi hakkında iki ayrı tarihli iki ayrı iddianame olduğunu, bunların da savcı degil, polis tarafından hazırlandığını söylüyor Yıldırım.”

- “30 Mart’ta taraftar ile kavuşmak istediğini ifade etti.”

- “Kendisinin içeride tutulması konusunda dolaşan NATO ihaleleri dahil, çeşitli rivayetlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.”

- “Bu tezi ortaya atanlara, “Olmayan cinayetin katili mi olurmuş?” diye seslendi F.Bahçe Başkanı.”

- “Kulüpler suçsuz, yöneticiler suçlu tezine de ilginç var cevabı var Aziz Yıldırım’ın.”

- “Kendisini şike suçlaması ile içeri atanlara, F.Bahçeliler dışında tutuklu olmadığını, “Biz kendi kendimize mi şike yaptık” sorusunu sordu.

- “Yıldırım revirde yatıyor. Sağlığı, daha iyi.“