İngiltere, bir süredir ülkenin başkenti Londra'da yaşanan ve ajanslar tarafından son dakika olarak duyurulan haberi konuşuyor. Edinilen bilgiye göre, 6 yaşındaki bir çocuğu, Londra'daki ünlü sanat müzesi Tate Modern'ın 10. katından atan zanlı hakkında detaylar gün yüzüne çıktı. Her yıl binlerce ziyaretçi akınına uğrayan müzeye olay günü en az iki itfaiye ve 10 polis aracı geldi ve bir süre müzeyi terk etmelerine izin verilmediğini söyledi.

londrada müzede 10 yaşındaki çocuk ile ilgili görsel sonucu

SANAT MÜZESİNDE KAN DONDURAN DETAYLAR!

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 6 yaşındaki bir çocuğu modern sanat müzesi Tate Modern'ın 10. katından aşağı attığı öne sürülen 17 yaşındaki Fransız turist hakkında çıkan detaylar belli oldu.

6 yaşındaki bir çocuğu, Londra'daki ünlü sanat müzesi Tate Modern'ın 10. katından atan zanlının adı ilk kez açıklanırken fotoğrafı da ortaya çıktı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 6 yaşındaki bir çocuğu modern sanat müzesi Tate Modern'ın 10. katından aşağı attığı öne sürülen zanlı 18 yaşına girdi.

-Cinayete teşebbüs suçlamasıyla yargılanan zanlının adının Jonty Bravery olduğu açıklandı. Bravery'nin fotoğrafı da ilk kez yayınlandı.

Annesinin elinden kapılarak aşağı atıldığı belirtilen çocuğun, omurgası, bacakları, kolları kırılmış ve beyin kanaması geçirmişti.

Fransız aile, çocuklarının hareket edemediğini ve konuşamadığını söylemişti. Çocuklarının gülümseyebildiğini söyleyen aile, süreçten umutlu olduklarını ve çocuklarının iyileşeceklerine inandıklarını açıklamıştı.

Londra polisi, zanlıyla, 5 kat aşağıdaki terasa düşen çocuk arasında bir bağ olmadığını açıklamıştı.

Olay sırasında balkonda bulunan Nancy Barnfield adlı görgü tanığı, zanlının çocuklu ailelerin arasında şüpheli bir şekilde dolaştığını belirterek şunları anlatmıştı:

"Nereye gitsek bizi izliyordu. 19-21 yaşlarında görünüyordu. Çocuklarıma 'Bu adamdan uzak durun' dedim. Elleri arkada, duvara yaslanmıştı. Sürekli insanları gözlüyordu. Hemen oradan uzaklaştık. Bir süre sonra da bir kadının 'Oğlum, oğlum!' diye çığlıklar attığını duyduk. Etraftakiler İtalyanca aksanıyla konuşan anneyi sakinleştirmeye çalışıyordu".

Tate Modern, 2018'de İngiltere'de en popüler turistik mekan olmuştu. Müzeyi geçen yıl 5,9 milyon kişinin ziyaret ettiği belirtiliyor.