Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Fadime Arslan cinayeti Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. 88 yaşında hayatını kaybeden Fadime Arslan'a gelini tarafından uygulanan şiddet sonucu öldüğü iddiaları dehşete düşürmüştü.

Olayın detayları herkesi şaşkına çevirdi. Küçük gelin Fidan Arslan’ın eşi Mehmet'ten şok etkisi yaratan iddia stüdyoda tansiyonu yükseltti. Küçük gelin kocasının anlattıklarına sinirlenince bir anda canlı yayınında eşi Mehmet Arslan'a uçan tekme attı! İşte bugün yaşananlar…

9 çocuk 25 torun sahibi olan 88 yaşındaki Fadime Arslan'ın şüpheli ölümü, Müge Anlı'da ele alındı. Vefatından birkaç hafta sonra çıkan görüntülerde yaşlı kadının aynı adı taşıyan gelini tarafından şiddet görmesi "cinayet" şüphelerine neden oldu.

Fadime Arslan'ın çocukları ve torunları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Arslan'ın ölümünün ardından torunun eşi tarafından çeşitli tarihlerde çekildiği belirlenen görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde yaşlı kadının, gelini tarafından defalarca dövüldüğü görülüyor. Fadime Arslan'ı yıkayan kadının talihsiz kadının vücudunda morluklardan şüphelendiği de dile getirildi.

Olaya şahit olan Fadime Arslan'ın gelini Fidan da kendisinin de şiddet gördüğünü söyledi. 2 yıldır evin gelini olduğunu söyleyen Fidan Arslan, çocuğuyla tehdit edildiğini, kendisini ispat etmek için görüntülerini çektiğini belirtti.

'KENDİMİ TUTAMAYIP, KÖTÜ MUAMELEDE BULUNDUĞUM OLDU' 
Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından jandarma Fadime Arslan'ı gözaltına aldı. Arslan, ifadesinde, 40 yıldır kayınvalidesine kendisinin baktığını belirtip, "Altına kaçırıyor.

Bana hakaretler ediyordu. Sinir hastasıyım. Kendimi tutamayıp, kötü muamelede bulunduğum oldu. Gelinim kumpas kurup, bu görüntüleri çekmiş" dedi.

STÜDYO KARIŞTI 
Gelin işkencesinde Fadime Arslan cinayetini itiraf eden Küçük gelin Fidan Arslan'ın eşi Mehmet Arslan şok bir iddiada bulundu. ‘Fidan beni yengelerime eş tutuyordu, birlikte olduğumu düşünüyordu’ deyince ortalık karıştı.

Bir anda kocasına uçan tekme atan küçük gelin tüm okları üzerine çekti. Küçük gelinin annesi de kavgaya dahil olunca gergin dakikalar yaşandı.