Son dakika: Yaşlı amcayla olan diyaloğuyla tepki çeken şahıs, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandıİçişleri Bakanlığı, sosyal medyada yayılan ve kamuoyunun vidanını derinden etkileyen konuyla ilgili harekete geçti. Sokakta yürüyen yaşlı bir amcayla olan diyaloğunu kameraya alan şahıs, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

İçişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada "Dün hepimizi üzen görüntülere neden olan M.T.E., Ankara İl Emniyet Md. ekiplerince yakalanıp hakkında işlem başlatıldı. Videoya çektiği İhsan Amcamızı, Kaymakamımız ziyaret ederek, Bakanımız Sn Süleyman Soylu ile telefonda görüştürdü. Amcamızdan bu münasebetsizlik adına özür diledik." ifadelerine yer verdi

Yaşanan olayla ilgili telefonla mağdur amca ile görüşen bakan Soylu'nun, ''İhsan Amca nasılsın iyi misin, hakkını helal et. Seni üzmüşler biraz. Sakın dertlenme biz hep yanındayız'' sözlerine üzerine mağdur yaşlı adam, ''Allah sizleri başımızdan eksik etmesin oğlum, iyiki varsınız iyi ki devletimiz var, çok şükür sizleri ne desem nasıl teşekkür etsem beni hemen nasıl buldunuz sağolun varolun'' dedi.