Arjantin Milli Takımının 1978 Dünya Kupası’ndaki gözde oyuncusu Ardiles’e benzerliği dolayısıyla o dönem bu futbolcunun adını lakap olarak kullanan Bursaspor’un amigosu Fikret Yorgun, bu kez ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na olan benzerliğiyle tikkati çekiyor.

Sosyal paylaşım sitesinde önce esprilerle başlayan benzerlik, photoshop programları kullanılarak hazırlanan fotoğraflar sayesinde büyük ilgi gördü. Bunu fark eden bir arkadaşının emlak ofisinde Ağaoğlu’nun oynadığı reklam filmindeki gibi giyinip poz veren Fikret Yorgun, şimdi aynı emlak ofisinin reklam çalışmasında yer alacak.

Ardiles’in ardından Ali Ağaoğlu’na olan benzerliğinden memnun olan Fikret Yorgun, Bursaspor amigosu olarak yaşadığı maceralarıyla da tanınıyor.

1994 yılında İntertoto maçı için Londra’ya giden Bursaspor kafilesiyle birlikte pasaport ve bileti olmadığı halde 4 kontrol noktasını aşarak uçağın kapısına kadar gitmeyi başaran Fikret Yorgun, Bursaspor’un Vanspor ile oynayacağı maça giderken kaçak yolcu olarak bindiği uçakta yakalanmıştı. Ali Ağaoğlu’nu televizyonlarda yayınlanan reklam filmlerinden tanıdığını belirten Yorgun, "Reklamları izleyerek birkaç hareketini de kaptım. Bir gün kısmet olursa kendisiyle tanışmak isterim" dedi.