Bugünlerde öneminin yitirmeyen sektör olan tanıtım yazısı  her geçen gün daha çok değerlenmektedir. İşte şimdi burada incelememiz gereken konu sitelerden link çıkışının az mı çok mu oluşu olmalıdır. Çünkü web sitelerinden ne kadar çok fazla link çıkışı olursa kalitesi ve geri dönüşü o kadar düşmüş olacaktır.

Şimdi bir örnekle başlayacağım. A sitesinden 15 tane link çıkışı mevcut olsun o kadar link arasından Google’ının sizin sitenize vereceği değer 1/20 oranında olacaktır. Ancak aynı şekilde tanıtım yazısı hizmeti almış olduğunuz sistemde 5 tane link çıkışı olsun ve sizin olsun 1/5 olacaktır. Sistem istemeden sizin link çıkışını değerli gösterecektir.

İşte bu yüzden tanıtım yazısı paketleri  alırken sistem özeliklerinin asgari düzeylerini diğer yazılarında belirtmiştim şimdide diğer konuları kontrol etmenin önemini öğrenmemiz gerektiğini anlamışsınızdır umarım. Web sitesi yönetmek başlarda zahmetli görünebilir hangi biriyle ilgineyim diyebilirsiniz ancak bugün paranın sıcak bir şekilde döndüğü bir sektör. İşte bu yüzden atmış olduğunuz her adımı etkili ve doğru atmanızın size geri dönüşü her zaman daha iyi olacaktır.

Tanıtım yazısı paketi satın aldınız ve baclink sitelerde gösterime girdi çok etkili bir yazı ile sitenize sürekli geri dönüşler oldu. Seo ile uyumlu ise eğer o tanıtım yazısının etkisini hiçbir sistem vermeyecektir. Bizler de tanıtım yazısı ile sizlerin sitelerinizi daha güçlü yapalım.