61saat.com’un ‘Toplantıya neden katılmadınız?’ sorusuna cevap veren Varlıbaş, “Bana bir gün önce akşam üzeri e-mail gönderildi. E-mailde sanki ‘bilginize’ der gibiydi. Saat bile belirtilmemişti. Sanki katılmamızı istemiyorlar gibi şey söz konusu! Buna rağmen yetişmeye gelmeye çalıştım fakat geç kaldım. Kim yapmışsa organizasyonu layıkıyla yapamamış. ‘Biz yapıyoruz size de haber veriyoruz’ der gibiler. Böyle şey olmaz! Ben iş adamıyım randevularım var. Birkaç gün önceden söylenmeli davetiye gönderilmeliydi" dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ
Trabzonspor için heryerde ve her zaman olup elini taşın altına koyacaklarını ifade eden Varlıbaş, "Trabzon ve Trabzonspor için her yerde oluruz. Her zaman elimizi taşın altına koyduk koymaya da devam ederiz. Ama bu şekilde olmamalıydı. Yine de camianın bütünleşmesi ve kenetlenmesi adına güzel bir gelişme fakat geç kalınmıştır. Burada alınan kararları biz bir ay önce söylediğimizde birileri tarafından eleştirildik. Şimdi söylediklerimizi karar alıyorlar. Biz dediğimizde tepki veriyorlar” şeklinde konuştu.

AĞAOĞLU NEDEN DAVETLİ LİSTESİNDE YOKTU
Davetiye listesinde ismi olmayanlardan biri de Ali Ağaoğlu’na konuyla ilgili ulaşmaya çalışıyoruz. Toplantının camiada yarattığı etkilerin ayrıntılarını vermeye devam edeceğiz.