Günün önemli bir kısmını ev ya da ofis dışında geçiriyorsanız, siz de şarj sonunu sık sık yaşıyor olmalısınız. Belki de bir kafe işletiyorsunuz ve müşterileriniz sürekli telefonlarını takmak için priz soruyor. Bu durumda, ne yapmalısınız? Priz bulmakla zaman kaybetmeden ve cihazınızı sizden uzakta tutmaya gerek duymaksızın telefonunuzu şarj etmek için taşınabilir şarj otomatı büyük kolaylık sağlıyor. Vaktinizi daha verimli bir biçimde kullanmak ve işlerinizi yaparken kesintisiz iletişim kurmak için taşınabilir şarj otomatı hayat kurtarıcı olabiliyor. 

Her an her yerde kullanılabilir

Seyyar şarj cihazları; kafe, restoran, okul ve hastane kantinleri, otobüs terminalleri ve telefon şarjına ihtiyaç duyulan her mekanda kullanılabilir. Portatif ve kolay kurulabilir olması sayesinde hem işletmeler hem de müşteriler için son derece büyük bir kolaylık sağlıyor. 120 – 130 – 133 mm’lik ebatlarıyla fazla yer kaplamaksızın monte edilebilir. GüçMatik gibi taşınabilir şarj otomatı markalarının ürünleri şık tasarımı sayesinde bulunduğu mekanın dekorasyonunu zenginleştiriyor.

Pratik ve ekonomiktir

Taşınabilir şarj otomatı sayesinde sadece 1 TL karşılığında telefonunuzu 30 dakika boyunca oturduğunuz yerden şarj edebilirsiniz. Daha uzun süre kullanmaya ihtiyaç duyduğunuzda tekrar 1 TL atmanız yeterli. Telefonunuzu şarj ederken, konuşmak için kısa süreliğine telefonunuzu şarjdan çekebiliyor ve daha sonra şarj etmeye devam edebiliyorsunuz. Yani, şarj otomatı pratik ve ekonomik olmasının yanı sıra akıllı! Üstelik, başta Apple, Samsung, LG, HTC ve Sony gibi en yaygın markalar olmak üzere tüm taşınabilir cihazlarla uyumlu.

Taşınabilir şarj otomatı her açıdan güvenlidir

Masa üstü şarj cihazları herhangi bir elektrik kaçağını önleyecek şekilde tasarlanıyor. Böylece kullanıcılara güven veriyor. Takılan telefona tanıma becerisiyle uygun voltaj ve amper değerinde şarj edebiliyor ve cihazın piline zarar vermeyi önleyebiliyor. 

Cihaz sayesinde telefonunuz şarj olurken bile her daim elinizin altında olur. Böylelikle aklınız telefonunuzda kalmaz. Üstelik bu sayede telefonunuz şarj olurken diğer taraftan kullanmaya devam edebilirsiniz. Bir işletme sahibiyseniz, tüm bu avantajlara sahip bir hizmet sunarak müşterilerinizin memnuniyetini de arttırmış olursunuz.