Kanal D ekranların yeni gençlik dizisi. Tatlı İntikam dizisi oyuncuları. Kanal D ekranlarında Serkan Çayoğlu ve Furkan Andıç başrollerinde oynayacağı Tatlı İntikam dizisi oyuncuları. Tatlı İntikam dizi Oyuncuları ve konusu. Tatlı İntikam dizisinde neler olacak. Tatlı İntikam Serkan Çayoğlu ve Furkan Andıç yanına  Leyla Lydia Tuğutlu başrol kadın oyunucu oldu.

Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizisi Tatlı İntikam partnerleri belli oldu. Tatlı İntikam dizisinde Serkan Çayoğlu ve Furkan Andıç ile anlaşıldı. Son olarak Kiraz Mevsimi dizisinde yer alan ve oldukça zirvede yer alan dizilerin adresi olan Tatlı İntikam dizisi oyuncuları netleşti. Tatlı İntikam dizisi Kanal D ekranlarında başlayacak. Gençlik dizilerin yıldız isimleri anlaşan Kanal D büyük ümitlerle beslediği dizisinde yayın belli oldu.

Tatlı İntikam'da Serkan Çayoğlu ikinci dizisi olacak. Ayrıca Furkan Andıç en son Kırgın Çicekler dizisinde ölerek ayrılmıştı. Diziden ölmesi olay olan Furkan Andıç yeni dizisiyle ekrana gelecek.

Furkan Andıç kimdir?



Furkan Andıç, 4 Nisan 1990 İstanbul doğumludur. İlk ve orta eğitimini Ataşehirde tamamladı. Lise eğitiminden sonra bir süreliğine Ukrayna'ya gitti. Burada iki yıl Politeknik üniversitesinde dil eğitimi aldı. Kievdeki eğitimini tamamladıktan sonra tekrar Türkiye'ye dönen Furkan Andıç daha Sonra Bilgi Üniversitesi Radyo ve televizyon bölümünde okuduktan sonra da Yeditepe Ünivesitesine geçiş yaptı. Annesi Boşnak olan yakışıklı oyuncunun babası Trabzonludur. Şimdilerde Atv de yayınlanan Kırgın Çiçekler isimli dizide Gökhan karakterini canlandırıyor.

Furkan Andıç Yaşı: 25
Furkan Andıç Boyu: 1.90
Furkan Andıç Kilosu: 
Furkan Andıç Saç Rengi: Kahverengi
Furkan Andıç  Göz Rengi: Ela

Furkan Andıç Oynadığı Diziler

- Kolej Günlüğü (Mert)
- Umutsuz Ev Kadınları (Levent)
- Yağmurdan Kaçrken
- Aşk Emek Hayaller
- Kaçak Gelinler (Selim)
- Kırgın Çiçekler (Gökhan)

Serkan Çayoğlu kimdir?


Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987, Almanya doğumlu model, manken ve oyuncudur.
 
Modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş olup Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.
 
Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.
 
Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. Şu an Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmaktadır.Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır. Oyuncuya bir röportajında ikizinizle benziyormusunuz sorusu sorulmuş, oyuncu "Ne dış görünüş ne de kişisel olarak birbirimize benzemiyoruz." cevabını vermiştir.