Bu akşam oynanacak olan Avrupa Ligi maçlarında temsilcimiz Beşiktaş'ın maçını canlı yayınla sadece Tivibu spor ve Tivibu Spor 2 kanallarından izleyebilirsiniz Tivibu spor kanal arama frekansı dsmart Tivibu spor 2 kanal ekleme nasıl yapılır? digitürk Tivibu spor 2 kanal ekleme işlemleri için makalemizi mutlaka okuyunuz kanal ekleme işlemini dikkatlice yapınız.


Beşiktaş'ın Moskovada karşılaşacağı Lokomotiv Moskova Avrupa Ligi maçı kanalı belli oldu.Tivibu Spor'da naklen yayınlanacak. Daha Önce Uefa ligi maçlarını  Tivibu alt yapı sorunları nedeniyle Tivibu Spor kanalını şifresiz olarak vermişti. Yarınkı Fenerbahçe Ajax Maçı İse Şifresiz Olarak TRT Ekranlarında olacak, Yeniden böyle bir kararı aldımı bilinmiyor. Ama eger Tivibu Spor ve Tivibu Spor 2 kanallarını eklemek isterseniz alt kısımda gösterilen kısımları takip ederek bunu yapabilirsiniz. TivibuSpor kanal ayarı, TivibuSpor manuel kanal ekleme frekansı, TivibuSpor Türksat 4a frekansı, TivibuSpor şifresiz Türksat kanal frekansı ayarları için makalemizin devamını okuyunuz.

Daha önce Fenerbahçe'nin Avrupa kupası eleme maçını TivibuSpor şifresiz olarak Türksat 4a uyudusu üzerinden şifresiz  yayınlanmıştı. TivibuSpor maç yayını için Türksat uydusundan ücretsiz yayın yapacak mı.Tüm uydu cihazları kanal ayarları ve D-smart TivibuSpor Manuel kanal eklemek için cihaz ayarlarınızı aşşağıda verilen şekilde yapınız.

Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

TivibuSpor Türksat 4a Kanal Frekansı ;

Frekans : 11853 
Sembol  : 25.000
Polarizasyon : Yatay ( H )

TivibuSpor Türksat Manuel Kanal Aramak İçin Yapmanız Gerekenler :

Uydu alıcınızın kumandasından menü tuşuna basınız karşınıza çıkacak olan menü'den ayarlar kısmını seçip ok tuşana basın açılan yeni menü'den yeni  KANAL EKLE - Sil - Taşı bölümüne gelip ok tuşuna basınız.Karşınıza çıkacak olan Frekans bilgilerini yukarıda yazılı olacak şekilde doldurduktan sonra aramayı başlatınız.

NOT: Yeni eklenecek olan TivibuSpor kanalı kanal listenizin en sonunda yerini alacaktır.

D-Smart UYDU Cihazı TivibuSpor Kanal Ayarı ;

Cihazınızın kumandası ile menü kısmına giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmına gelin ve daha sonra kullanıcı ayarlar bölümünü seçip ok tuşuna basın açılan yeni menü'den Kanal Ekle - Sil - Taşı bölümüne tekrar ok tuşu yardımı ile giriş yapınız.Karşımıza açılan küçük menü sayesinde Kanal Ekle bölümüne gelin ve yeniden oke tuşuna basın ilk açılan kısımda yeni uydumuz olan Türksat 4'nın seçili olduğundan emin olun arama türünü isterseniz şifresiz ve şifreli şeklinde ok yön tuşları yardımı ile değiştirin iki alt kısımda bulunan Transponder bölümünü user kısmına getirin ve ardından  dilediğiniz kanalın manuel frekansını yazıp polarizasyon bölümünü seçin polarizasyon frekans ile verilen yatay - dikey olarak adlandırılır tüm bu ayarlar yapıldıkdan sonra kumadanızın en altında yada orta bölümünde bulunan Mavi tuşa basın ve yeni kanalın aranmasını bekleyin bu kısa süreli beklentinin ardından erkranınızda yeni bulunan kanalı göreceksiniz kanalı kaydetmek için tek yapmanız gereken şey OK tuşuna son kez basmanız olacaktır.

Uydu alıcınızın kumandası üzerinde bulunan Menü yani Options tuşuna basın karşınıza gelen menü'den Anten Kurulumunu seçin bu bölümde doldurulması gereken 3 kutucuğu dikkatli ve doğru bir şekilde doldurun Frekans (11844),Symbol Hizi (2222),Polarite (Yatay -H – (Horizontal)) şeklinde.Tüm bu işlemlerin ardından kumadanızdan aramayı başlatmak için OK tuşuna basın ve ortalama 5 dakikanın ardından tüm kanallarınız izlemeye hazır olarak karşınıza çıkacak.

 Lokomotiv Moskova Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

 Lokomotiv Moskova Beşiktaş  maçı 22 Ekim Perşembe 20:00'da başlayacak. Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu  uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42° Doğu  uydusu, Polarizasyon: H-Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans  ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek. Trt'den ise  maç yayınlarına şifresiz erişebilecek