Genel olarak toplantılarda kullanacağınız projeksiyon perdesi seçerken daha dikkatli olmakta yarar vardır. Peki, bu yönde bir perde alırken nelere itina edilmeli ve özen gösterilmelidir? İlk olarak kullanacağınız perdenin yansıtılan her şeyi net bir biçimde göstermesi gerekmektedir. Bu bağlamda ilk kriter kesinlikle ışık geçirmeyen bir kumaştan üretilmiş olmasıdır. Şayet seçtiğiniz kumaş en ufakta olsa bir ışık geçiriyor ise bu durum, optik performansın ve verimliliğin minimize edilmesi hatta ortadan kaybolması anlamını taşımaktadır.

Storlu ve Motorlu Projeksiyon Perdeleri

Perdenin gerektiği zamanlarda kullanılması daha uzun ömürlü olması anlamına gelmektedir. Bunun için storlu olması ve istenildiği an kapatılıp açılması da artı bir değerdir. Bu işlemi yapmak adına motorlu projeksiyon perdesi kullanmak çok daha yararlı olacaktır. Perdelerin standart ölçüleri arasından seçim yapılabileceği gibi kullanım yerinin büyüklüğüne göre özel boyutlarla üretilebildiği faktörü son derece önemlidir. Perde renginin parlak yerine mat ve beyaz olmasını da aklınızın bir köşesine kazımalısınız. Mat forma sahip bir perde tüm ışığın geri yansıtılmasında % 100' e varan başarılı sonuçları getirmektedir. Eğer projeksiyon makinesi yüksek düzey bir kontrast özelliğine sahip ise o zaman da seçenek olarak gri renk almanızın faydası olacağını da vurgulamak isteriz.

Her Bütçeye Uygun Kaliteli Projeksiyon Perdeleri

El ile kurulum ve kullanımı sağlanan projeksiyon perdeleri ile motorlu olanlar arasında fiyat farklılıkları gözlemlenmektedir. Ödeyeceğiniz miktar aynı zamanda perdenin büyüklüğü ile de alakalı olmaktadır. Hem duvar ya da tavana monte edilen hem de ayaklı dokusu ile kullanılabilen perde çeşitleri de göz önünde bulundurulduğunda alacağınız ürüne göre fiyat performansıyla karşılaşmak doğaldır. Ancak genel hatları ile her maddi bütçeye göre bir seçim yapabilme ihtimali de oldukça yüksektir. Avantajlı çıkmak, kazançlı ve karlı bir alışveriş yapmak adına araştırmanın önemini de idrak edebilirsiniz. Paranıza göre bir projeksiyon perdesi fiyatları bulmak, sanıldığından çok daha kolay ve mümkündür.