Iğdır'da, AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Nurettin Aras ve beraberindekiler, taşlı sopalı saldırıya uğradı. 
Alınan bilgiye göre, oy verme işlemini gözlemek amacıyla beraberindeki partililerle Karakuyu köyüne giden Aras, oy verme işleminin devam ettiği okulda, "toplu oy kullanılmasına yönelik" itirazda bulunması üzerine, dışarı çıkartılarak bir grubun taşlı sopalı saldırısına maruz kaldı. 
Aras ve beraberindekiler güvenlik güçlerince yeniden Karakuyu İlköğretim Okulu'nun içerisine alınarak saldırıdan korundu. 
Saldırıda, Karakuyu köyündeki sandık kurulu başkanı ile bir kişi yaralanırken, Aras ve beraberindekilere ait 5 araçta hasar oluştu.
Saldırgan grup, jandarma ekipleri ile takviye olarak çağrılan çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin müdahalesiyle dağıtıldı.

"Toplu oy kullanılıyordu" 
Olaydan sonra Iğdır il merkezine dönen Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karakuyu köyündeki oy verme işlemini gözlemek için gittiklerinde okulda, sadık kurulunun yaklaşık 30 kişinin kuşatması altında olduğunu ve bu grubun vatandaşlar yerine oy kullandığını gözlediğini söyledi.  Bu duruma hemen itiraz ettiğini dile getiren Aras, "Bunu görüp müdahale ettik. 'Bu demokrasiye yakışmaz, burası hukuk devletidir', seçmenler tek tek içeriye alınacak' dedik. 'Siz buraya nasıl gelirsiniz, buradan size bir şey çıkmaz' diyerek bize hakaret etmeye başladılar ve kavga çıktı" dedi.
Seçim güvenliği açısından böylesi bir zafiyete tanık olmaktan üzüntü duyduğunu ifade eden Aras, "Aşağı yukarı bir saat kadar orada mahsur kaldık. Canımızı zor kurtardık. Sandık başkanı yaralandı. Demek ki bu bölgelerde sandık güvenliğini sağlanması bazı provokatörlerin, bazı şahısların tekeline bırakılmıştır. Çok üzüntülüyüm" ifadelerini kullandı.