Trabzon’un Çağlayan Beldesi’nde ailesiyle beraber yaşayan yüzde 41 özürlü 26 yaşındaki Hami Turnagöl, yaklaşık 4 gün önce evinden ailesine hiçbir şey demeden ayrıldı. Yanına cep telefonunu almadan evden ayrılan Turnagöl’den ailesi uzun süre haber alamayınca Jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu.
Baba Yaşar Turnagöl, oğlunun yüzde 41 özürlü olduğunu ifade ederek, “ayaklarından sakat el değnekleri ile beraber yürüyor. Çarşamba günü öğleden sonra evden ayrıldı. Evren ayrılırken o sırada evde kız kardeşi vardı. Ancak ona da bir şey söylemedi. Yanına cep telefonu da almadı. Psikolojik tedavi görüyor. Üzerinde siyah deri mont ve bir kot pantolon vardı… 4 gündür ilaçlarını almadığı için bir yerde bayılıp kalmasından veya yanlış otobüse binip farklı bir yere gitmiş olmasından endişe ediyoruz. İl dışındaki akrabalarımızın hepsine sorduk ancak kimsenin şuanda haberi yok. Terminale gidip burada bütün firmalara sorduk ancak kimse görmemiş…
Trabzon’da gidebileceği bir hemen hemen her yere baktık, ancak hiçbir yerde yok. Endişe içerisinde bekliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan gencin bugün sabah satlerinde evine döndüğü öğrenildi. Şahsın, yanlışlıkla Girasun'a gittiği ifade edildi.

Kaynak: 61saat.com