61SAAT HABER SERVİSİ - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak’ın dünyaya 4. Evlatlarını getirdiği gün sosyal medyada yapılan çirkin mesnetsiz aşağılık paylaşımlar üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçerek malum kişiyi kısa sürede gözaltına aldı. Olay Türkiye’de büyük tepki toplarken Trabzon’daki siyasiler ve yerel yöneticilerde çok sert paylaşımlarla olayı kınayıp Albayrak ailesine destek mesajları yayınladılar. 

NAMUSSUZLUK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 

Aile, anne, eş, çocuk duygusundan yoksun şeytanlaşmışlar sabaha kadar savcı ve polislerimiz marifetiyle gözaltına alındı...
Sosyal medya hesaplarının bir bölümünün yurt dışından ve fetöcü olması yine tespitimiz.

Söz;
Çocuklara böyle kirli bir dünya bırakmayacağız...

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora:

İnsanlık görevimi yapıyorum.
Maliye Bakanımız Sn, Berat Albayrak ve Sn Esra Albayrak’ın şahsına ve yeni  doğmuş bebeğine yönelik ağıza alınmayacak laflar söyleyen haysiyet celladı  namuzsuz, şerefsiz yaratıklara ve bunlara tepki göstermeyen her kim var ise onları da kınıyorum.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta: 

Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak'ın dünyaya gelen evladıyla ilgili Bakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın ailesine hakarette bulunan ahlaksızları esefle kınıyorum.Kin ve nefretlerini bir bebek üzerinden yapacak kadar alçalan bu zihniyeti Milletimiz elbette unutmayacaktır.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: 

Ahlaksızlığı ilke edinmişler ve sınır tanımıyor esfel-i safilin'ler.  Berat Albayrak Bakanım gözünüz aydın olsun. Rabbim Hamza yavrumuzu hayasız ellerin ve dillerin şerrinden muhafaza eylesin. Bu güruhla kutuplaşmak #namussuzsunuz demek onurdur.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi: 

Hazine ve Maliye Bakanımız, şehrimizin evladı Sayın Berat Albayrak'ın 4. kez baba olduğunu sevinçle öğrendik. Torun sahibi olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Bakanımız ve eşleri Esra Albayrak'a göz aydınlığı, Hamza Salih'e Cenab-ı Allah'tan sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: 

Hamza Salih’e hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum. Rabbim vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olmayı nasip eylesin. Masumiyetin sembolü bir bebeğin doğumu üzerinden, Sn. Maliye Bakanımızı ve kıymetli eşi Hanımefendiyi bu en mutlu günlerinde insafsızca hedef alan karanlık ve aşağılık zihniyeti lanetliyorum.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: 

Bakanımız Sayın BeratAlbayrak ve eşi Esra Albayrak'ın şahsına, yeni doğmuş evladına küfür ve hakaret eden zavallıları kınıyorum. Annelik ve babalık gibi bizim en önemli değerlerimizi hiçe sayarak hakaret edenlere karşı ne kamu vicdanı nede hukukumuz kayıtsız kalacaktır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Karaoğlu:
Bakanımız Berat Albayrak ve kıymetli eşine yönelik sırf nefretinizi kusmak adına sınır tanımadan bu denli hakaret ve çirkin söylemlerin sahipleri olarak açık ve net bir şekilde karaktersiz, haysiyetsiz ve #namussuzsunuz

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş:

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve eşleri Esra Albayrak Hanımefendi'nin 4. çoçuklarının dünyaya gelmesinin ardından sosyal medyada ahlak dışı paylaşım yapan ahlak fukaraları, rezil ve namussuz kimselerdir. #Namussuzsunuz.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş: 

Dünyaya yeni gelmiş bir bebeğe, annelik ve babalık gibi önemli kutsallarımıza yapılan hakaretler, ne kadar ahlak yoksunu olduğunuzu gösteriyor.Bakanımız Sn.Berat Albayrak ve Eşi Esra Albayrak’a söylenen çirkin sözleri kınıyorum.Kıymetli Bakanımızı ve eşini tebrik ediyorum.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: 

Esra Albayrak hanımefendi ve Hazine ve Maliye Bakanımız Sn Berat Albayrak Beyefendiye yönelik ahlak dışı itham ve paylaşımları şiddetle kınıyorum. Hele kadına, anneye, aileye yönelik bu tür çirkefliklerin hep birlikte karşısında durmalıyız. İnsan hayata anneye saygıyla başlar.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başmanı Meryem Sürmen: 

Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak yeni doğan evladına,Kıymetli eşi Esra Albayrak’a ve şahsına söylenen her türlü mesnetsiz sözleri kendilerine misliyle iade ediyoruz. Yeter artık çirkinleştiğiniz!

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali: 

Bakanımız Berat Albayrak ‘ın yeni doğmuş bebeğine, şahsına ve eşine  yönelik söylediğiniz aşağılık laflar, ahlaksızca benzetmeler;
Sizin şerefiniz, insanlığınız, haysiyetiniz hiç kalmadı mı ? Açık ve net #namussuzsunuz