Türkiye’de basın denilince ilk akla gelen kuruluşlardan biri olan TürkMedya’nın bünyesinde Türk basınının köşe taşları olarak kabul edilen Akşam, Güneş ve Star gazeteleri, Türkiye’nin lider kanallarından 24 TV, 360 ve çocuk kanalı TV4, uzun yıllardır Türk okuyucusuyla buluşan Alem ve Platin dergileri ile Türkiye’nin ilk özel radyolarından Alem FM ve spor yayıncılığı denilince ilk akla gelen kanallardan olan Lig Radyo bulunmaktadır.  

İŞTE TURKMEDYA GEÇTİĞİMİZ AY (NİSAN) BÜLTENİ

5 Nisan 2018

TürkMedya Avukatlar Günü’nü kutladı.

6 Nisan 2018

10. Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor 2018 Konferansı ve Fuarı Nisan ayında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçeklesen etkinlikte 24 TV, Star Gazetesi ve Platin Dergisi medya sponsoru oldu.

25 Nisan 2018

Seçime Doğru Türkiye

Milli İradenin sesi Star Gazetesi Yazarları bu ayki Şehir Buluşmalarında ‘Seçime Doğru Türkiye’ konusunu konuşmak üzere Bursa’da bir araya geldi. Bursa şehir gezisi ile başlayan programda pek çok önemli mekânla birlikte Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı makamları da ziyaret edildi. Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın açılış konuşmalarını yaptığı Star Şehir Buluşmaları Bursa programı Almera Otelde gerçekleştirildi.

“Seçime doğru Türkiye” konulu programda Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Star Gazetesi Yayın Danışmanı Halime Kökçe, Star Gazetesi yazarı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç ile Star Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce konuşmacı olarak yer aldı.

 “Yılın Ekonomi Haber Ödülü” Star Gazetesi’ne geldi

Ekonomi basınındaki başarılı gazeteci, yayın organı ve kuruluşların başarılı çalışmalarının ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen, Ekonomi Basını Başarı Ödülleri (EBBÖ) ödül töreni, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül töreninde Yılın Ekonomi Haberi Ödülü’nü Star Gazetesi'nden Erdinç Akkoyunlu aldı.

Her Gün Yeni Her Gün Yeniden

2007 yılında yayın hayatına başlayan 24 TV, 30 Nisan aksamı 10. Yılını Çırağan Sarayı’nda hazırlanan özel gecede kutladı. Yenilenen logo, ekran ve stüdyolarının tanıtıldığı geceye İstanbul Valisi Vasi Sahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal, Türk Medya çalısanları, is, siyaset ve spor dünyasının seçkin isimleri katıldı.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek yeni dönemin tüm detaylarını, ekran kullanımını, stüdyoları katılımcılara ve canlı yayında izleyicilere anlattı. 24 TV, ‘Doğrusunu Öğrenin’ sloganı ve tecrübeli kadrosu ile gündem oluşturan, halkın sesine kulak veren haber ve yasam programlarının, bölgesel ve küresel olayların analiz edildiği tartışma programlarının yer aldığı, izleyicisine en özel en sıcak haberleri sunan ve canlı bağlantılarla gündemin tüm gelişmelerini ekrandan anlık vermeye devam ediyor.

Yönetmeninden oyuncularına güçlü kadrolarıyla Türk Sineması’nın sevilen filmleri hafta sonları 360 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Türkmedya

“Yılın Ekonomi Yayını Ödülü ”nü PLATIN Dergisi aldı

Ekonomi basınındaki başarılı gazeteci, yayın organı ve kuruluşların başarılı çalışmaları MÜSIAD tarafından gerçeklesen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri (EBBÖ) ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Platin Dergisi ise bir başarıya imza atarak “Yılın Ekonomi Yayını Ödülü”nü aldı.

Türkiye’de bir ilk “ALEM Art Weekend”

ALEM 25. Yılını birbirinden renkli etkinliklerle taçlandırıyor. Bu etkinliklerden birincisi, Türkiye’de bir ilk olan “ALEM Art Weekend”di. 27-29 Nisan tarihlerinde dünyanın en güzel lokasyonlarından biri olan Bodrum Mandarin Oriental’da ALEM, Türkiye’nin en başarılı sanatçılarını ve cemiyeti bir araya getirerek sanat dolu bir haftaya imza attı.

Alem FM’in konukları

Alem FM sevilen isimleri konuk etmeye devam ediyor. Nisan ayında Füsun Tuncer; Harun Tekin ve Ziya Sakir Yılmaz, Ali Bal; Dogan Ayar, Mustafa Fidan; Canan Atay’ı konuk etti.

Alem FM, Nisan ayında da birçok organizasyonda yer aldı.

Lig Radyo’nun Konukları

Lig Radyo sevilen isimleri konuk etmeye devam ediyor.

Necati Albayrak (MIXED ZONE); Ali Cansun, Alper Uludağ, Arda Çakmak, Cem Dizdar, Deniz Çoban, Deniz Türüç, Emre Güral, Erdem Özgenç, Ergun Ata, Erkan Saglık, Erkan Sözeri, Erman Özgür, Ersoy Özdem, Gökhan Değirmenci, Hakan Ateşler,

Hakan Can, Hüseyin Eroğlu, Irfan Buz, Kerem Inan, Memduh Borazan, Mert Hakan Yandas, Metin Karabas, Michael Pereira,

Murat Dizdar, Mustafa Ates, Ömer Uzun, Özgür Çek, Safa Can Konuksever, Saycan Sayım, Sefa Yılmaz, Seleznovíun menajeri

Pertev Öngüner, Sefik Öz, Thievy Bifouma, Tunç Kayacı, Umut Nayir, Vedat Muriç, Yusuf Dursun ve Zafer Büyükavcı’yı konuk etti.

Yetkin Etkin (AJANS FUTBOL); Abdullah Ercan, Adem Büyük, Ali Fatinoglu, Daniel Pancu, Dimitar Ivankov, Erol Bulut, Gheorghe Popescu, Gigi Multescu ve Ramazan Yalçın’ı konuk etti.

Lig Radyo etkinlikler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.S tarafından düzenlenen Basın ve Spor Ödülleri sahiplerine verildi. IBB Spor İstanbul Basın ve Spor Ödülleri radyo kategorisinde ödülün sahibi Türkiye’nin Spor Radyosu Lig Radyo’da hafta içi her gün “12. Adam” programı ile dinleyicileriyle buluşan İlker Duralı oldu.

Türkmedya

TURKMEDYA HAKKINDA

Türkiye’de basın denilince ilk akla gelen kuruluşlardan biri olan TürkMedya, yenilikçi yapısı ve çok yönlü yayıncılık anlayışıyla Yeni Türkiye medyasının mihenk taşlarından birini oluşturmaktadır. 

Bünyesinde bulunan markalar: 

  • Star Gazetesi
  • Akşam Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • 24 Televizyonu
  • 360 Televizyonu
  • Alem FM
  • Lig Radyo
  • Alem Dergisi 
  • Platin Dergisi