Yiğit mesajında, “Her türlü zorluğa ve yokluğa rağmen Yüce Türk Milletinin varlığını, başı dik bir şekilde esaretlere boyun eğmeden sürdürebilmek için verdiği mücadelede devlet-i ebed müddet olan Türkiye Cumhuriyetini kurarak bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şanlı ecdadımızı rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Bizler Büyük Türk Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşma yolunda  kararlılıkla ilerleyen, Türkiye'nin bu süreçteki en önemli güvencesi cumhuriyetine gönülden bağlı, milli ve manevi değerleri tüm çıkarların üstünde tutan, cumhuriyetin aydınlık yarınlarına yürekten inanan Türk Milliyetçileri olarak çalışmalarımıza kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

Cennet vatan ülkemizde yüce dinimiz İslamın gereği olan birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışımız her alanda hakim kılındığı müddetçe ülkemizi bölmek isteyen şer fikirli hainler asla düşüncelerine ulaşamayacaklardır.

Bu duygularla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, tekrardan Gazi Murtafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve canlarını seve seve bu vatan için feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.