Şarkıcı ve Lara ve yeğeni, neye uğradıklarını şaşırdı. Kaldırımda yeğeniyle beraber yürüdüğü esnada şoke eden bir kaza atlattı. Antalya'nın Alanya ilçesinde Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen kazada ilçe merkezine seyir halinde olan 06 BFB 859 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil, iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yaptı.

Bu sırada, karşı yönünden gelen başka 07 NOT 79 plakalı hafif ticari araç dönüş yapmaya çalışınca, karşı yönden gelen otomobil sürücüsü ani manevra yaparak kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan araç önce kaldırımda yürüyen Asıl adı Fatma Nur Keskin olan şarkıcı Lara ve yanında bulunan yeğenine Y. H. A. çarptıktan sonra restorana girerek durabildi.

Burada tedaviye alınan Lara Keskin ve yeğeninin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Peki, şarkıcı Lara kimdir?

Fatma Nur Ergüder, veya sahne adıyla Lara  19 Mart 1979 Kırıkkale doğumlu Türk şarkıcıdır. Kırıkkale ilinde müzisyen bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Kırıkkale’de lise mezunu olduktan sonra Alanya’da hostes olarak çalıştı. Lara’nın ilk albümü, 5 Haziran 2003 tarihinde çıktı. Ozan Müzik ile Işık adlı ilk albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

27 Mayıs 2005 tarihinde Adam Gibi Adam adlı ikinci albümüyle yaklaşık 100 bin sattı. Albüm, 4. Müyap Müzik Ödülleri’nde Altın albüm ödülünü almaya hak kazandı. 15 Ocak 2008’de “Yadigar” adlı üçüncü albümünü çıkardı. 2010′ da ”Yolla” isimli 4 şarkıdan oluşan maksi single albümünü çıkardı. Mutlu Genç ile 2014′ te ”Maç Kaç Kaç” isimli düeti çıkardı ve daha sonra 2015’te Bi Sana isimli şarkısını çıkardı. Maç Kaç Kaç ve Bi Sana sadece dijital platformda yer aldı.

Şarkıcı Lara ve yeğenine araba çarptı! Kırmızı ışık ihlali az kalsın can alıyordu
İşte kazadan kareler...