Usta oyuncu Levent Kırca'nın vefatı, sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. 7′den 70′e tüm ülkede hayran kitlesi olan Levent Kırca için, ünlü isimler duydukları üzüntüyü Twitter'da paylaştılar.

İŞTE ÜNLÜLERİN MESAJLARI
Cem Yılmaz: Levent Kırca vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
...
Halil Sezai: Bir ara huzurla uyuduğumu hatırlıyorum. Vardı öyle bir zaman. Levent Kırca da gitmiş. Nurlar içinde uyusun.
...
Eser Yenenler: Levent Kırca… Büyük bir ustayı da kaybettik... İçi daralıyor insanın, üstüne üstüne geliyor her şey. Başımız sağolsun!
..
Onur Akay: Dik duracağız, sabırlı olacağız, Atatürk'le kalacağız, Cumhuriyet'le kalacağız. Sende hoşça kal, nurlar içinde yat büyük usta Levent Kırca.
...
Nedim Saban: Bir çocuk heyecanıyla yaşadı. Bazen yaramaz ama çoğunlukla yalnızdı. Ağlattığımız bir komedyen daha öldü. Güle güle Levent Kırca.
...
Ece Erken: Büyük usta Levent Kırca'yı da kaybettik. Acı haberler üst üste. Mekanı Cennet olsun. Başımız sağolsun…
...
Ömür Gedik: Mazide kalan güzel fotoğraflardan... Mekanın cennet olsun büyük usta.
...
Kenan Erçetingöz: Levent Kırca'ya Allah'tan rahmet diliyorum
...
Nejat İşler: Bir bir eksiliyorlardı; yerine kimsenin gelmeyeceğini bilerek
...
Gülben Ergen: Yıllarca evimizin, gülüşlerimizin ustası... Dik duracağız! Seni özleyeceğiz! Cumhuriyet ile kalacağız! Adil ve sabırlı olacağız! Atatürk'ün ilkelerine sahip çıkacağız! Mekanın cennet olsun kıymetli sanatçımız...
(İHA)