Mutfaklarımızın demirbaşları arasında bulunan Buzdolapları artık gelişen teknolojiler sayesinde çok farklı özellikleri ile karşımıza çıkmaktadır. Son zamanların en moda özellikleri arasında olan Arçelik FullFresh özellikli buzdolapları hakkında Üsküdar Arçelik Servisi olarak bilgilendirme yapmayı uygun gördük.

Arçelik buzdolabı özelliklerini bahsetmeden önce FullFresh teknolojisi hakkında çok kısa bir bilgi verelim.

                “FullFresh teknolojisi buzdolapları içinde oluşan nemi en aza indirmesi sayesinde özellikle yapraklı sebzelerde 30 güne kadar taze kalmasını sağlamaktadır.”

Pendik Arçelik Servisi olarak geniş hacimli buzdolabı arayan kullanıcılar için Arçelik 5275 NHEY A++ ürününü tavsiye ediyoruz. Alacağınız ürünlerin A++ olması size elektrik tüketimi konusunda %25-35 oranında tasarruf sağlamaktadır.

Arçelik 5275 NHEY A++ modelleri 540 LT geniş hacimleri kalabalık ailelere hitap etmektedir. FullFresh ve Cool Plus teknolojisi sayesinde gıdalarınızın uzun süre kullanılmasını sağlamasının yanında çok sessiz bir şekilde çalışmaktadır. Son zamanlarda moda olan kartuşsuz buzmatik özelliği bu ürünlerde de bulunmaktadır.

Önerdiğimiz bu model buzdolabı çift kapılı ve üst tarafında dondurucu kısmı bulunmaktadır. Enerji tasarrufu sağladığından dolayı dolabınızı içini komple led ışıkları ile aydınlatılmaktadır. Mutfaktan çıkmak istemeyen kullanıcıları için Arçelik Buzdolapları en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Kurtköy Arçelik Servisi olarak yetkili Arçelik mağazalarından almış bu tür ürünlerin kurulum aşamasından kurulum sonrası yaşanabilecek sorunlara memnuniyet garantisi ile servis hizmet vermekteyiz. Servis hizmeti esnasında gerekli kullanım talimalatlarını teknik servis elemanlarımız tarafından sizlere gösterilmektedir. Kullanım esnasında sorun yaşamamanız için dikkat etmeniz gereken konular hakkında bilgilendirmelerimiz ile Arçelik müşterisi olmaktan memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz.

Ülkemizin en köklü markalarından olan Arçelik ürünlerini tercih ettiğinizin için markanın gücü ve kurumsal hizmet anlayışı sizleri de mutlu kullanıcılar sınıfına dahil edecektir.