Alınan bilgiye göre; İstanbul Küçükçekmece'de cinnet getirerek eşinin ve 3 yaşındaki ikiz çocuklarının boğazlarını bıçakla kesen baba intihar etti. Küçükçekmece'de 3 yaşındaki ikiz çocuklarını bıçakla öldürüp karısını da ağır yaraladıktan sonra kaçan İskan Akay'ın cesedi Küçükçekmece Gölü'nde bulundu.Akay'ın olaydan sonra intihar ettiği sanılıyor.

3 yaşındaki ikiz çocuğu ve annelerinin boğazını bıçakla kesen babanın ağır bir hastalığı olduğu, bu yüzden cinnet getirdiği ileri sürülürken, talihsiz ikizler olay yerinde hayatını kaybetti. Anne Gülistan Akay ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tarak Kuşu Sokak 12 Numarada meydana geldi. İddiaya göre ağır bir hastalığı bulunan İksan Akay, cinnet getirerek eşi Gülistan, 3 yaşında olan ikiz kızları Dilara ve Elif'in boğazını bıçakla kesti. Baba evden kaçarak kayıplara karıştı.

Bu sırada sesleri duyan komşuları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.Polis ekipleri inceleme yaparken, talihsiz kadının küçük kardeşi olay yerine geldi. Sinir krizi geçiren küçük çocuk uzun süre polis ekiplerine yeğenlerini görmek için dil döktü