Günümüz şartlarında bir yerden bir yere ulaşım sanıldığından daha zor bir hal alabilmektedir. Bireyler genellikle ulaşımlarını sağlamak için özel araç kullanmayı tercih etmektedir. Fakat bazı bireylerin şahsına ait özel aracı bulunmayabilir. Bu tür durumlarda bireyler araç kiralama yöntemine başvurmaktadır. Bu yöntemde bireylerin minibüs kiralama, vito kiralama gibi seçenekleri bulunmaktadır. Geniş bir yelpazeye sahip olan araç kiralama sektörü aynı zamanda bireylere kiralık vip minibüs hizmeti de sunmaktadır. Bu tür vip minibüs kiralama hizmeti sunan sayılı firma bulunmaktadır. Firmamız da bu hizmeti veren sayılı şirketler arasındadır. Firmamızın minibüs kiralama veyahut vip minibüs kiralama hizmeti verirken esas aldığı ilk ilkesi güvenilirlik ve müşteri memnuniyetidir. Bu ilkeler doğrultusunda verdiğimiz hizmetler de tamamen bakımı yapılmış kiralık vip minibüs işlemi ve vito kiralama işlemini gerçekleştirmekteyiz. Rakip firmalarımızdan farklı olarak müşteriye dürüst ve makul fiyatlar da hizmet sunmaktayız. Sunduğumuz kaliteli hizmetler karşılığında da minibüs kiralama ve vito kiralama gibi araç kiralama işlemlerimizde bazı prosedürler uygulamaktayız.

Araç Kiralamak İçin Neler Gereklidir?

Araç kiralama işlemi ne kadar kolay görünse de gerçekleştirilmesi gereken bazı prosedürler bulunmaktadır. Bu prosedürler özellikle vip minibüs kiralama veya vip araç kiralama da önem arz etmektedir. Firmamız da verdiği kaliteli hizmet öncesinde bu prosedürleri uygulamaktadır. Uyguladığımız prosedürdeki maddeler şöyledir;

• Gizlilik: Sizden talep ettiğimiz tüm bilgiler firmamız tarafından sadece kiralama işleminde kullanılmakta ve hiçbir bireye, kuruma kişisel bilgileriniz verilmemektedir. Aynı zamanda firmamız tarafından kişisel verileriniz hiçbir amaçla kullanılmaz.

• Ehliyet süresi: Kiralık vip minibüs, vito kiralama, vip araç kiralama ve minibüs kiralama gibi orta ve üst sınıf kiralama işleminizi gerçekleştirebilmemiz için en az 2 yıllık ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir. Lüks veya büyük araç kiralama işleminizi gerçekleştirebilmemiz için ise ehliyet sürenizin en az 3 yıl olması gerekmektedir.

• Ek sürücü: Firmamızdan kiraladığınız herhangi bir aracı birden fazla kişi kullanabilir. İkinci veyahut ek sürücünün bilgileri mutlaka kiralama işlemi öncesinde firmamıza söylenmesi gerekmektedir. Bu gerçekleştirmiş olduğumuz prosedür ile ek sürücüyü de kasko sigortası kapsamına almış oluyoruz.

Araç Kiralama Süresi

Firmamız tarafından gerçekleştirilen kiralık vip minibüs, vito kiralama ve araç kiralama işlemlerinde son derece kaliteli araçlar kullanılmaktadır. Bu kiralama işleminde kullandığımız araçların temizliğine ve bakımına özellikle önem vermekteyiz. Minibüs kiralama işlemlerinizde veyahut vip minibüs kiralama işlemleriniz de aynı zamanda araç kiralama işlemlerinde kiralama süresi firmamız tarafından önem teşkil edilen bir konudur. Araçlarımız günlük olarak en az 24 saat, aylık olarak da 23 gün üzerinden kiralama gerçekleştirilmektedir. Kiralama işlemi gerçekleştirdiğimiz araçların tesliminde olası gecikmeler durumunda: • 2 saat üzeri gecikmelerde o tarihte geçerli olarak belirlenmiş fiyatın 1/3 • 3 saat ve üzeri gelişmelerde geçerli olarak kabul edilmiş bedelin 2/3 ü kiralama bedeli sözleşmesinin üzerine eklenerek tahsilatı yapılır.

Araç Teslimi Nasıl Yapılmaktadır?

Firmamız müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Bu yüzden aracı teslim alırken de müşteriye çeşitli kolaylıklar sunmaktadır. Firmamızın kaliteli araçlarından vip minibüs kiralama işlemi veya vito kiralama işlemi yahut küçük araç kiralama işlemi gerçekleştirmiş iseniz teslimini iki şekilde gerçekleştirmekteyiz. • Şubeye iade: Firmamızdan kiraladığınız aracı şubemize getirerek iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz. • Adresten teslim alma: firmamız sizin müsait olmama durumuna göre aracı adresinizden teslim alma işlemi gerçekleştirmektedir. Bu hizmeti kiralık vip minibüs, vito kiralama ve normal araç kiralama işlemlerinde de vermekteyiz. Ek Ürün ve Hizmetlerimiz İlk ilkemizin sizin memnuniyetiniz olduğunu daha önce belirtmiştik. Bu ilkemiz doğrultusunda sadece kiralık vip minibüs veya normal araç kiralama