Yalçın Küçük haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük "Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yalçın Küçük katıldığı TV programında haddini aşarak bu zamanda ezana gerek yok dedi. Ezan sesinden rahatsız olduğunu söyleyen Küçük: "İnsanlar gidiyor 3 adımda bir cami olursa ne yapacağız, bomboş cami. Türkiye daha çok mu Müslüman oluyor. Günde beş defa ezan okunuyor. Sabah akşam her tarafta ezan, niye bunu yapıyorsunuz. Şu teknolojide insanların namaz saatini öğrenmesi için bu mu gerekiyor. " dedi.

Yalçın Küçük kimdir?

Yalçın Küçük, 1 Temmuz 1938 tarihinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Amerika'ya giderek Yale Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı.

Suriye'de Bekaa Vadisi'ne giderek PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüştü. Bunun yanında örgütün medya organı olan MED-TV'de de programlar sundu. 29 Ekim 1998'de de Türkiye'ye geri döndü. Bu dönemde "Kürtçülük Propagandası" yapmaktan suçlu bulunarak iki yıl hapis cezası aldı. 2000 senesinde tahliye edildi. 2009 yılında da Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. 10 Mart 2014'te 5 yıllık tutukluluk süresinin dolmasının ardından da tahliye edildi.