İnsanların futbola ve basketbola olan ilgisi daima artarak devam etmektedir. Bu spor dallarına ait müsabakalar da son derece heyecanlı olabilmektedir. Bu müsabakaları canlı izleyenler ise gerçek heyecanın tadını yaşama fırsatı elde ederler. Ülkemizde Süper Lig ve Beko Basketbol Ligi maçları, Digitürk tarafından Lig Tv üzerinden yayınlanmaktadır. Digitürk üyelik işlemleri esnasında size Lig Tv kanallarından faydalanmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Üyelerin büyük bir kısmı Digitürk üyelik esnasında bu soruya evet cevabını vermektedirler; çünkü Lig Tv kanallarında yayınlanan futbol ve basketbol maçları adeta nefesleri kesmektedir. Hele bir de tuttuğunuz takımın maçını izliyorsanız yaşadığınız heyecan bir anda tavan yapar.

Digitürk aboneleri, Lig Tv kanalları sayesinde sadece yerel ligleri değil yabancı ligleri de takip edebilirler. Dünyada hatırı sayılı liglerin canlı yayın ve özet görüntüleri Digitürk ile evimize kadar ulaşmaktadır. Böylece dünyadaki spor coşkusunu da kendi evimizde yaşayabiliyoruz. Maçların özet görüntüleri, bu maçlarda yaşanan ilgi çekici olaylar, dikkat çekici pozisyonlar ve çok daha fazlası Digitürk ile evimize taşınıyor. Digitürk abonesi olduğunuz takdirde uygun koşullar altında bu yayınları izleme şansına sahip olabilirsiniz. Digitürk üyelik işlemlerinizi yaptıktan hemen sonra bu yayınları izleyebilirsiniz. Aboneliğinizi ne kadar çabuk yaparsanız bu keyfi o kadar çabuk yaşayabilirsiniz.

Lig Tv, Digitürk ile özdeşleşmiş bir kanaldır; fakat Digitürk, sadece Lig TV’den meydana gelmekle kalmaz, Digitürk Lig Tv dışında kalan özel kanallarıyla da dikkat çeker. Özel film kanalları, buna verebileceğimiz en iyi örnekler arasındadır. Birbirinden güzel ve kaliteli filmleri, Digitürk aboneliğiniz sayesinde seyredebilirsiniz. Gerçek film keyfini yaşamak istiyorsanız Digitürk abonesi olmanız gerekir. Digitürk salonlarında yayınlanan vizyon filmlerini izleyerek sinema keyfini de evinize taşıyabilirsiniz. Bu filmleri ailenizle beraber izlediğinizde daha büyük keyif alabilirsiniz. Ailenizin yanı sıra arkadaşlarınızla beraber de bu keyfi doyasıya yaşayabilirsiniz.

Digitürk; belgesel, dizi, müzik ve haber kanallarıyla da dikkat çekmektedir. Belgesel kanallarında bitkiler ve hayvanlar âlemini yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca bilimsel konularla ilgili bilgi sahibi olmak için de bu kanallardan yararlanabilirsiniz. Dünyadaki en yüksek yapıların ne şekilde yapıldığını, evinizde kullandığınız teknolojilerin kullanım alanlarını ve çok daha fazlasını belgesel kanallarından öğrenebilirsiniz. Ayrıca dizi kanalları sayesinde eski dizileri izleyebilir, sevdiğiniz dizileri takip edebilirsiniz. Müzik kanallarında ise sevdiğiniz müzikleri dinleme ve klipleriniz izleme şansınız olacak. Yerli ve yabancı müzik kanalları sayesinde müzik keyfini en iyi şekilde yaşayacağınızdan hiç mi hiç kuşkunuz olmasın. Digitürk’ün haber kanalları da en az diğer kanalları kadar dikkat çekmektedir. Canlı haberleri izlemek için Digitürk’ten daha iyi bir seçenek yoktur. Çok sayıda haber kanalı sayesinde gündemde var olan konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Teknoloji ve internetin gelişmeye başlamasıyla beraber Digitürk, farklı alanlarda da kullanılmaya başlanmıştır. Digitürk Play özelliğini kullanarak yayınları cep telefonunuzdan, tabletinizden ya da bilgisayarınızdan takip edebilirsiniz. Bu yolla canlı yayınlanan programları ve maçları bile seyretme şansınız olacaktır. Çok sayıda kanalı internet üzerinden izleyebilir, Digitürk’ü gittiğiniz yerlere bu şekilde taşıyabilirsiniz. Böylece her nerede olursanız olun Digitürk keyfinden yoksun kalmamış olursunuz. Bu da Digitürk’ün ne derece kaliteli bir marka olduğunu bir kez daha görmemizi sağlamaktadır.
Digitürk üyelik işlemleriniz sonrasında aldığınız hizmetler doğrultusunda ne kadar doğru bir karar verdiğinizi daha iyi kavrayabilirsiniz. Digitürk, ülkemizin dijital yayın alanında yüz akı olmayı başarmıştır.