Gündüz güzeldir, gece ise bir başka güzeldir. Engin bir denizin serin sularında ilerlerken, karşınızda İstanbul'un en nadide köşelerini izlemek ve temiz havayı teneffüs etmek için turlar elbette bulunmaz fırsatlardır. Hatta İstanbul'a gelenlerin yapılacaklar listesinin başında gelir. Yalıların, camilerin, tarihi yapıların, muhteşem bir görselliğin keyfini denizin dalgaları arasında ilerlerken izlemek herkes için muhteşem bir şeydir. Tur yapmak isteyenler ilk önce bunu gerçekleştirmek için uygun bir firma aramaya başlarlar. Yatkiralama.net adresinden ulaştığımız Webteknesi firması ile biz de böyle bir tur yapmaya ve firma ile ilgili görüşlerimizi aktarmaya karar verdik.

Bizi oldukça ilgili ve güleryüzlü bir personel karşıladı. Tur hakkında bilgi vererek her konuda yardımcı oldular. Günlük yat kiralama, saatlik yat kiralamaşansına sahipsiniz. Bu turlarda dilerseniz firmanın usta aşçılarının hazırladıkları birbirinden lezzetli yemeklerin tadına da bakabiliyorsunuz. Size hazır menüler veriyorlar; fakat ekstra istek ve arzularınızı da geri çevirmiyorlar. Kalkış noktaları belli. Her bir kalkış noktasından yolcularını aldıktan sonra Boğazın tüm güzelliklerini kolayca izleyebileceğiniz bir rota izlenerek boğaz turu tamamlanıyor. Yatlar oldukça bakımlı ve modern. Hepsi son teknoloji ile donatılmış, yani içiniz rahat bir şekilde yolculuk ediyorsunuz. Üstelik oldukça temiz ve bakımlılar. Personel ise müşteri memnuniyetini esas alan, güleryüzlü ve samimi kişilerden oluşuyor. Ellerinden geldiğince her türlü talep ve önerileriniz yerine getiriliyor. Edindiğimiz bilgiye göre en çok organize ettikleri turların başında 
evlenme teklifi, doğum günü, evlilik yıldönümü, düğün, nişan, mezuniyet ve yüzme turları geliyormuş. 

Bizim için çıktığımız yolculuk oldukça eşsiz ve güzeldi. Her anlamda dört dörtlük bir yolculuk yaptık diyebiliriz. Tabii bunda firmanın bu işi uzun senelerdir yapmasının, müşteri memnuniyetini esas alan bir politika benimsemelerinin, işlerinde kaliteye oldukça önem vermelerinin ve yatların modern, bakımlı olmasının da payı büyük. Müşterilerine unutulmaz bir gün geçirtmeyi hedef alan firma, bunu gerçekleştirmek için gerçekten büyük bir emek sarf ediyor. Eğer siz de boğaz turu yapmak veya özel günlerinizde sevdiklerinizle beraber bu günü farklı bir şekilde kutlamak istiyorsanız WebTeknesi ile hemen irtibata geçmenizi tavsiye ederiz.