İzmir'in Bornova ilçesinde  bir yemek firmasında ustabaşı olarak çalışan 33 yaşındaki Gökhan İmer'in sabah  işe gelmemesi üzerine kendisine ulaşamayan iş arkadaşları, durumu babası Hayati  İmer'e bildirdi.

KARDEŞİNİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜ

Pazarda balık tezgahı bulunduğu öğrenilen baba İmer, oğluyla telefonla  irtibat kuramayınca diğer oğlu Hidayet'i, Gökhan İmer'in yaşadığı eve gönderdi. Hidayet İmer, eve geldiğinde kardeşinin öldürüldüğünü gördü. İmer,  burada karşılaştığı kardeşinin ev arkadaşı M.U.'yu (27) darbetmeye başladı.  Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı  ayırdıktan sonra M.U.'yu gözaltına alarak, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi  Cinayet Büro Amirliğine götürdü.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede, Gökhan İmer'in  yatağında başından vurulduğunu belirledi. Olayda kullanılan silah ile boş kovan  ise bulunamadı.  Gökhan İmer'in cesedi, savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen Gökhan İmer'in, pazarlarda  balıkçılık yaptıktan sonra ustabaşı olarak yemek fabrikasına girdiği, bir süredir  de iş arkadaşı M.U. ile aynı evde yaşadığı öğrenildi.