Evlilik, verilmesi zor lakin anlamı büyük ve de mutluluk uyandıran bir karar. Her insan anlaşabildiği ve sevgisini paylaşabildiği ruh eşiyle evliliğe adım atmak ister. Atılacak bu adımın birçok farklı yolu vardır; Kimileri güzel bir restoranda baş başa akşam yemeği yiyerek, kimileriyse herkesin gözü önünde büyük bir cesaret sergileyerekbu adımı gerçekleştirir. Klasik evlilik tekliflerini bir kenara bırakıp fark yaratmak isterseniz eğer,denizin ortasında, şık bir restoran havasında, sevdiğinizin adı gökyüzünde yazılıyken evlilik teklifinde bulunmaya ne dersiniz? 

Dizilerden ve filmlerden aşina olduğumuz yatta evlenme teklifleri, son dönemde İstanbul’un popüler trendleri arasında yer almakta. Çiftler romantik anlarını denizin ortasında da yaşayabilmek için yat kiralayıp bu hayallerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Sadece evlenme teklifi mi dersiniz? Özel günlere, doğum günlerine, partilere günümüzde yatlar ev sahipliği yapıyor.Yat kiralamanın sadece jet sosyete tarafından yapıldığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz demektir. Artık o dar yelpaze genişledi ve her bütçeye uygun şekilde yat kiralamak mümkün hale geldi. Değer verdiğiniz ve evlilik çatısı altında bir araya gelmek istediğiniz partnerinize teklifte bulunmak için lüks bir yat tercih etmeniz, kendisini daha özel hissetmesine sebep olacaktır, değil mi? 

Düşünsenize, baş başa romantik bir akşam yemeği yemek için sevgilinizi evinden alıp lüks bir yata getirerek ona ilk sürprizi yapmış oluyorsunuz. Taze gül yapraklarıyla donatılmış zeminin üzerinde, mum ışıklarıyla aydınlanan zarif bir masaya oturuyorsunuz ve size tüm gece kemanıyla eşlik edecek kemancının ezgileriyle yemeğinizi yiyorsunuz. Mücevheri andıran boğaz köprüsünün ışıltıları altından ilerleyip Haydarpaşa Garı, Kız Kulesi, Dolma Bahçe Sarayı, Rumeli Hisarı gibi İstanbul’un paha biçilmez simgelerine göz kırpıp ilerliyorsunuz. Göğe saçılmış incileri andıran yıldızların altında cebinizden yüzüğü çıkartıp evlenme teklifinde bulunuyorsunuz. Tıpkı bir masal gibi… Etkileyici ve nefes kesen bir deneyim. 

Yatta evlilik teklifinin en önemli avantajlarından biriyse, bir şey planlama derdinizin bulunmaması. Siz yatı kiralıyorsunuz ve geri kalan her şeyi deneyimli personeller organize ediyorlar. Masanın hazırlanmasından, etrafın süslenmesine kadar her şey en ince ayrıntısına kadar titizlikle gerçekleştiriliyor. Size sadece yenilen yemeğin ardından stresten uzak meraklı gözler eşliğinde teklifinizi etmek kalıyor. Arzunuza bağlı olarak evlilik teklifinizi, isminizle beraber boğaz köprüsünün altına lazerle yazdırarak lazerli evlenme teklifi de yapabiliyorsunuz. 

Eğer yatta evlenme teklifine sıcak bakıyorsanız fakat nasıl yapabileceğiniz hakkında bilginiz yoksa bu güne dek binlerce evlilik teklifi organizasyonu gerçekleştirmiş olan tecrübeli Su Yatçılık şirketini tercih etmelisiniz. Kalitesinden ödün vermeyen firma, yat kiralama hizmetleriyle dünyanın ve Türkiye’nin en büyük şirketlerine hizmet vermektedir. İnternet sitelerinden daha fazla bilgi alabilir, kendinize uygun evlenme teklifi paketleri hakkında da detaylara ulaşabilirsiniz. 

Evlilik teklifinizi doğru zamanda ve doğru yerde yapın. Aklınızdan hiç çıkmasın.