Güney Ege'nin maviyle yeşilin buluştuğu noktalarında büyüklü küçüklü sayısız koylarına sahip Muğla, her yıl yaklaşık 50 bin yerli ve yabancı turiste "Mavi yolculuk" yapma imkanı sunuyor. Ülkemizin Akdeniz ve Ege bölgelerinde Haziran-Eylül ayları arasında düzenlenen turlarla, Akdeniz ve Ege denizinin tüm ihtişamı ayaklar altına seriliyor. Antalya, mavi tur Bodrum, Marmaris, Göcek, Selimiye, Gökova ve Rodos adası turları ile hayatın mavisine yolculuk turları gerçekleştiriliyor. Mükemmel bir tatil ve hayallere sığmayan güzelliklere tanıklık etmek ise www.maviyolculuk.net farkıyla müşterilerine sunuluyor. mavitur Tatil zamanlarınızı değerlendirirken, doğanın renkleri ve güzellikleriyle iç içe kalmak, koyların temiz ve berrak sularında keyifli zamanlar geçirmek ve en güzeli de şehrin kalabalığından uzak, doğayla bütünleşen bir tatil yapma fırsatının sunulduğu Mavi Yolculuk ile istediğiniz gibi bir tatil gerçekleştirmenin keyfine varabilirsiniz.

Gulet Kiralama Hizmetleri

Mavi yolculuğun en ayrıcalıklı seçeneklerinden biri gulet ile deniz üzerinde seyirde bulunmaktır. Gulet, geleneksek Türk mimarisi ile yapılmış, daha önceleri yük taşımacılığında kullanılan tekne tipleridir. Ancak ülkemize bir dönem gelen Avrupalı turistlerin güler kiralayarak denize açılmalarından sonra, guletler artık bir yük taşıma aracından çıkarak turistik araçlar haline gelmişlerdir. Geniş kabinleri, deneyimli mürettebatı ve hijyen yönünden tam donanıma sahip olan guletler, Mavi yolculuk rotalarında değişik bir keyif sunmaktadır. maviyolculuk ile daha kaliteli kiralama işlemlerini gerçekleştirerek istediğiniz gibi seyahat etme ve tatilin tadını çıkartma ayrıcalıklarını yakalayabilirsiniz. Hayatın mavisine yolculuk, gulet ile bir başkadır.

Mavi Yolculuk olarak sizlere sunduğumuz imkanlar

Tekne kiralama, motoryat, yelkenli ve katamaran hizmetlerini de sizlere sunduğumuz firmamızda, tatiliniz farklı bir albeni içerisinde geçecek, tatilinizden keyif alacaksınız. En güzel yönleriyle yaz tatilinin keyfini yakalayabileceğiniz ayrıcalıklı firmamız ile hayal ettiğinizden çok daha fazlasına sahip olacaksınız. Akdeniz bölgesinin antik kentlerini ziyaret etmek, denizin muhteşem koylarında zaman geçirmek, dalış sporları ve diğer etkinliklerle yılın stresini üzerinizden atmak için ayrıcalıklı hizmetlerle dolu firmamızı tercih edebilirsiniz. Her anlamda tatilin daha keyifli ve daha renkli geçmesini sağlayan yönleriyle sektörün bilinen ve tercih edilen isimlerinden biri haline gelen maviyolculuk.net ile hayallere yansıyan tatilin güzelliklerine ulaşacaksınız. Ailece, arkadaşlarınızla ya da tek başınıza deniz keyfini yaşamak için yapmanız gereken tek şey erken rezervasyon kayıtlarını kaçırmamak olacaktır. Ayrıntılı bilgi ve güzergahlarımız hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz. Mavi Yolculuk ile hayatın mavisine yolculuk yapmanın tadına varacaksınız.