Yıldız Üniversitenin başarılı rektörü Çaykara paçan lı Prof. Dr. İsmail Yüksek verdiği yemekli bir davetle İstanbul da Trabzon Gecesi yaparak Trabzonluları buluşturdu.

Yıldız üniversitesinin kampüsün de yemekten önce verilen kokteyl de Trabzonlu iş adamları bürokratlar ile Trabzonlu üniversite öğrencileri bir araya gelerek kaynaştılar ve tanıştılar sonra yemek yediler. Yemekten sonra ise Çaykaralı sanatçı Yusuf cemal keskin kemençesi ve sesiyle salondakilere Karadeniz’in müzik güzelliğini sunarak büyük alkış aldı sonra da kız ve erkek horon ekipleri oynadıkları Karadeniz horonlarıyla salondakilere güzel dakikalar yaşattılar.

Gecenin sonun da Karadeniz müziğinin yükselen yıldızı Resul Dindar sahne alarak Yıldız Üniversitesinde Karadeniz ezgileriyle gecenin yıldızı oldu.

Gecede renkli isimler vardı. Aydın Üniversitesi sahibi Maçkalı hemşerimiz Mustafa Aydın, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular derneği başkanı İsmail Turgut Öksüz, TDF Başkanı Mustafa Demir, Trabzon Federasyon Başkanı Haydar Dulkadiroğlu, Arsin Belediye başkan aday adayı ve ARFED genel başkanı İsmail Keskin gibi renkli isimler vardı.