Köpeği "Hurma"nın ölümüyle yıkılan ünlü şarkıcı Zerrin Özer, önceki gün akşam saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 64 yaşındaki Özer'in antidepresan ilacından 15 adet içerek intihar girişiminde bulunduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti ancak arka arkaya aldığı sakinleştiriciler yüzünden vücut dengesi bozulan Zerrin Özer’in tedavisi kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda sürdüğü medya kulislerine düşen son bilgiler arasında...

Köpeği Hurma’yı kaybettikten birkaç gün sonra hastaneye kaldırılan şarkıcı Zerrin Özer, intihar girişiminde bulunduğu yönündeki haberlerle gündeme geldi.

Özer'in antidepresan ilacından 15 adet içerek intihar girişiminde bulunduğu ve hastaneye kaldırılarak midesinin yıkandığı belirtildi. 

“Ben bu acıyla nasıl yaşarım?”

Usta sanatçı Zerrin Özer köpeği Hurma'nın ölümünün ardından zor günler yaşıyor. İntihar ettiği konuşulan Zerrin Özer, dostlarına “Ben bu acıyla nasıl yaşarım?” diye sordu. 

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer akşam saatlerinde fenalaşarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

"Şu an yoğun bakımda ama o her zorluğu aşacak güce sahip biri" 

Günaydın'da yer alan bir habere göre; Özer'in yakın bir dostu ise "Zerrin çok hassas ve duygusal bir insan. Köpeği öldüğü gün büyük bir üzüntü yaşadı. Bu durum onu önce strese, sonra da bunalıma sürükledi. Şu an yoğun bakımda ama o her zorluğu aşacak güce sahip biri" dedi.

Hastanede tedavisi süren Özer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sanatçının menajeri Haluk Şentürk de Zerrin Özer'e ulaşamadığını söyleyerek hastaneye gittiğini ifade etti.

Özer'in yakın çevresinden yapılan başka bir açıklamaya göre ise; köpeğinin ölümü sonrası psikolojik atak geçirdiği ifade edildi. Özer'e köpeği ölünce sakinleştirici verildiği ve ilaç zehirlenmesi yaşadığı belirtildi.

İki gün önce Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Özer’in menajeri Haluk Şentürk, bu iddiaları yalanladı:

“15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu.”

"İçtiği ilaçlar kalbiyle alakalı bir sorun yaratmış"

Zerrin Özer’in ilk müdahalesi hastanenin acil bölümünde yapıldı. Müdahale sırasında kendisini hastaneye getiren bir yakınının ise “10-15 tane ilaç içti. İçtiği ilaçlar kalbiyle alakalı bir sorun yaratmış. Kardiyoloji doktoru bekliyoruz” dediği öğrenildi.