Sunduğumuz İstanbul yol yardım hizmeti dışında, Türkiye'nin neresinde olursanız olun bize ulaşarak yol yardım hizmeti almanız mümkündür. Kısa sürede bulunduğunuz bölgeye gelen ekibimiz, sorununuzu gidermenin yanı sıra, yolda giderilemeyecek arızalar için de araç kurtarma hizmetiyle aracınızı istediğiniz yere taşımaktadır.

7/24 Yol Yardım Hizmeti

Yolda kalma nedeniniz ne olursa olsun, bizi arayıp durumunuzu bildirdiğinizde uygun ekip ve ekipmanlarımızla kısa sürede size ulaşarak hizmet veriyoruz. Yol yardım hizmeti kapsamında sunduğumuz hizmetler, şunlardır.

Lastik Arızaları için Yol Yardımı

Sürüş güvenliği için en önemli unsurlardan birisi olan lastiklerinizde görülebilecek her türlü arıza için, istanbularacyolyardim.com ekibinden saat fark etmeksizin dilediğiniz gibi hizmet alabilirsiniz. Lastik patlaması, vida düşmesi ve aklınıza gelebilecek tüm hizmetler için iletişime geçerek, hızlı ve sorunsuz hizmet alabileceğiniz bir yer arıyorsanız istanbularacyolyardim.com hizmetlerini tercih edebilirsiniz.

Çekici Hizmetleri

Aracınızın ilerlemeyecek derecede hasar görmesi ya da yolda giderilemeyecek arızalarla karşılaşmanız durumunda alabileceğiniz hizmet, çekici hizmetidir. Bunların dışında yakıtınızın bitmesi gibi farklı nedenlerde, yakında benzinlik olmaması durumunda çekici hizmeti gerektiren sorunlardan birisidir. Sorununuz her ne olursa olsun, hızlı bir hizmet almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçerek ekibimizin bulunduğunuz yere kısa sürede intikal etmesi sonucunda sorununuzun giderilmesini sağlayabilirsiniz.

Oto Elektrik Arızaları

Oto Elektrik Arızaları

Araçlarda sıklıkla görülen sorunlardan birisi olan oto elektrik arızaları, yol yardım hizmeti gerektiren sorunlardan birisidir. Özellikle bazı durumlarda aracın çalışmasının ve hareket etmesinin elektrik kaynaklı daha büyük sorunların ortaya çıkmasına sebebiyet vereceği durumlarda, mutlaka arıza için hizmet alınması gerekmektedir. Aksi halde basit kabul edilebilecek bir sorun dahi, aracınız için çok daha maliyetli ve hatta giderilemeyecek sorunların ortaya çıkmasına sebep olabilmektedir.

Akü Takviye ve Değişimi

Akü Takviye ve Değişimi

Yollardayken sıklıkla karşılaşılan sorunlardan birisi olan akünün komple deşarj olması veya farklı akü sorunları için almanız gereken hizmet, akü takviyesi ya da daha büyük sorunlarda akü değişimidir. İstanbul ve yakın çevresinde akü sorunları için ihtiyacınız olan yardımı almanız için, bizi arayarak sorununuzu ve konumunuzu net olarak bildirmeniz yeterli olacaktır.

Oto Çilingir ve Anahtar

Aracınızın kilitlendikten sonra anahtarını kaybetmeniz ya da anahtarın araç içerisinde kalması gibi sorunlarda, aracınıza girmeniz mümkün değildir. Oto kurtarma servisimizden alacağınız oto çilingir yol yardım hizmetiyle, bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturarak aracınıza zarar vermeden açılmasını sağlamaktayız.

Hava Alma

Aracınız başta yakıtın bitmesi gibi nedenler olmak üzere, birçok sebepten dolayı hava yapabilir ve bu hava nedeniyle başka hiçbir sorun yokken çalışmayabilir. Bu gibi durumlarda alacağınız hizmet kapsamında, aracınızın havasını alarak çalışır vaziyette aracınızı size teslim ediyoruz.

Genel olarak

Yukarıda sayılanlar, genel olarak verdiğimiz hizmetler olup yolda karşılaşacağınız farklı sorunlarınız için de bizimle hiç çekinmeden irtibata geçebilirsiniz.