PKK’nın suiistimal ettiği çözüm sürecinin buzdolabına kaldırılmasının sekizinci ayındayız.

*

2015 Yılının Temmuz Ayında başladı Doğu’da PKK’ya yönelik kapsamlı operasyonlar.

Ve nihayet, gelinen noktada netice alınmaya başlandı.

Örgüt içerisindeki çözülmeler ve güvenlik güçlerimize teslim olan teröristlerin verdiği ifadeler bu durumu doğrular nitelikte.

*

Operasyonlar devam ederken, Genelkurmay bilançoyu açıklamaya devam ediyor.

Bugüne kadar Muş'un Varto, Mardin'in Nusaybin, Dargeçit, Derik ile Diyarbakır'ın Silvan, Sur, Şırnak'ın Silopi, Cizre ve İdil ilçelerinde aralıksız devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1250 olarak kaydedilirken, verdiğimiz şehit sayısının da yaklaşık 250 civarında olduğu belirtiliyor.

Bunun dışında yurdun çeşitli noktalarında gerçekleştirilen terör saldırılarında yaralanan vatandaşlarımızın sayısı ise 1065.

Rakamlardan da anlaşılacağı üzere hainler saldırılarında din, dil, ırk veya etnik köken seçmiyor.

Kokuşmuş beyinlerin tek gayesi huzur bozmak.

*

PKK ve diğer uzantılarının bu saldırıları karşısında aziz milletimizin birliğini, dirliğini ve takdire şayan duruşunu bozmaması operasyonları sürdüren silahlı kuvvetlerimiz için çok önemli.

Zaman, içinde bulunduğumuz duruma hiçbir fayda sağlamayacak partizanlığı bir kenara bırakma, PKK ve onun halkla ilişkiler bürosu haline gelen HDP karşısında tek bir Türkiye olma zamanıdır.

Kahraman ordumuza selam ve dua ile…. 

XXX

 

KÖŞE VURUŞU

 

7 Haziran seçimlerine elindeki sazla katılan Selo'nun, kendisi ve arkadaşları için hazırlanan "Fezleke" karşısında “Mezdeke” oynaması bekleniyor!..