Arda Akyıldız 1997 yılında İzmit’te dünya ya gelmiştir. İlk öğretimini Ankara’da Faik Erbağı İlköğretim Okulunda daha sonra orta okuluda aynı yerde ve Liseyide İncirli Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Şuan Çankaya Üniversitesi’nde okumaktadır. 2013 yılında tiyatro eğitimi almış ve birkaç ufak gösteride sahne almış ve daha sonra birkaç internet dizisinde rol almıştır. Üniversite hayatım hala devam etmekle birlikte bunun dışında Freelancer olarak sosyal medya danışmanı ve SEO desteği vermektedir.

Peki Arda Akyıldız Oyuncuğa nasıl başladı?

2013 yılında tiyatro eğitimi almaya karar veren Akyıldız, oyunculuğa en temeli olan tiyatrodan başlamıştır. Tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra kendini geliştirmeye devam eden Arda Akyıldız daha sonra kamera önü oyunculuğa geçiş yapmıştır. Kamera önü oyunculuk kariyerine internet dizisinde devam etmiştir.

Sosyal medya’da Arda Akyıldız?

Sosyal medya üzerinde belli bir kesime hitap etmeyi başaran Arda Akyıldız ilk olarak 2011 yılında Twitter ile tanışmış daha sonra İnstagram üzerinden sosyal medya kariyerine devam etmiştir. Bir yandan da  Sosyal Medya danışmanlığı yapmaya başlamıştır. Sosyal medyanın içerisinde olan Akyıldız “Sosyal medya artık insanlığın bir parçası olmaya başladı” sözleri ile dikkat çekmiştir.