En özel günümüzün en önemli parçası hiç şüphesiz gelinliktir. Bu yüzden gelinlik her zaman ayrı bir özen gerektirir. Mükemmel gelinlik hem kusursuz olmalı hem de gelinin önüne geçmemelidir. Bir gelinlik tasarlanırken elbetteki, öncelikli olarak kişiye hitap etmelidir. Ancak günümüzde düğün mekanı ve tarzınızı göz önünde bulundurarak bütünsel çalışmalarla farklı fikirlere yer açıyoruz. Böylece her şey sakin bir uyum ile göz kamaştırıcı bir hal alıyor. 

Tüm bu sadeliğin ve zarafetin uyumu insanlar tarafından takdir gördükçe bir sonraki çalışmalar bizleri çok daha iyi yerlere götürüyor. Moda ya da tasarım, adına ne dersek diyelim içten, ruhun derinliklerinden gelen bir şey. Bana gelinliğin öyküsü nedir derseniz, her seferinde dünyanın dışına çıkıp, cennetten bir çiçek sunmak gibi derim. Bir gelinlik üretmek her şeyden önce eğitim, tecrübe ve ruh işidir. Kusursuz uyumu yakalamak için tüm bilgi ve becerimizle odaklanmak gerekir.

Türkiye’nin Yanı Sıra Yurtdışında Birçok Şehre Gönderim Yapıyorsunuz Bu Süreçler Nasıl Gelişiyor?

Türkiye'nin yanı sıra yurtdışında Paris, Berlin, Köln, Lyon, Rotterdam gibi Avrupa'nın başlıca şehirlerine üretim yapıp gönderiyoruz. Ayrıca tüm bu süreçler yanında katalog çekimleri, hem yurt içi hem de yurt dışı defileleri ve styling çalışmalarına da katılıyorum. Tabi ki zaman zaman yorucu olabiliyor ancak, yaptığım işten keyif alıyorum, severek yapıyorum. Tüm bu süreçlerin sonunda emeklerimin karşılığını aldığım zaman “iyi ki” diyorum. 

Anlaşılan Burak Kaynar ismini daha çok fazla duyacağız. Sevgili Burak Kaynar’a güzel anlatımı için çok teşekkür ederiz. Bizler de Burak Kaynar Gelinlik adının bir Türk markası olarak dünyaya ulaşmasından gurur duyduk.