Son yıllarda güzellik ve bakım alanında gelinen nokta, yapılan işlemler oldukça başarılı olmaya başlamıştır. Kirpik Lifting, uzunluğu ve kalınlığı artırmak için doğal ve kalıcı olarak kirpikleri uzatan ve nazikçe yukarı doğru kıvıran bir tedavidir.

Kirpik Lifting Nedir?

Orta, uzun, düz veya şekilsiz kirpiklere sahip olanlar ve doğal bir sonuç isteyenler için mükemmel bir seçenektir.

Kirpik Lifting Nasıl Uygulanır?

Gerçekleştirilmesi hızlı ve nispeten kolay bir hizmettir, ancak sonucun gerçekten muhteşem olması için her adımı ayrıntılı olarak bilmek iyidir. Kirpik lifting bugün güzellik salonlarının olmazsa olmazıdır. Bu hizmet için gerekli ürünler kesinlikle profesyonel kullanım içindir.

Kimler Bunu Tercih Edebilir?

Yaptırmak isteyen birçok kişi yaptırabilir. Kirpikleri kaldırmanın farklı yolları vardır. Geleneksel kirpik lifting ürünlerin daha hızlı çalışmasını sağlayan yeni bir keratin formatı da çıkmıştır. Bu işlem için önce kirpikler hazırlanır sonrasında gerekli diğer uygulamalara geçilir.

Neden Lifting Uygulaması Yaptırmalısınız?

Güzelliğinizi daha ön plana çıkarmak için bu uygulamayı tercih edebilirsiniz. İşlem kısa sürede ağrısız olarak yapılır. Kullanan kişilerin çoğu bu işlemden memnun olarak ayrılmıştır.

Kirpik Lifting Uygulamasının Faydaları Nelerdir?

Kirpik lifting, doğal kirpiklerin kıvrılmasından oluşur. Uzun kirpikleriniz varsa, etkisi daha da yoğun olacaktır. Ayrıca kalıcı olarak ilk (6-8 hafta) herhangi bir bakım gerektirmez. Yapmanız gereken tek şey zaman zaman fırçalamak ve kirpiklerin yönünde makyajın çıkarılmasıdır. Ayrıca kirpik tonlu maskara kullanmanıza da gerek yoktur. Ancak daha vurgulu bir etki tercih ediyorsanız rimel uygulayabilirsiniz.

Microblading (Kaş Kontörü) Nasıl Yapılır?

Microblading şu anda en popüler non-invaziv güzellik bakımlarından biridir. Çarpıcı bir görünüm için hacimli ve belirgin kaşlara sahip olmanıza yardımcı olur.

Güzel, kalın ve belirgin kaşlara sahip olmak yeni bir takıntı haline geldi. Kuaföre veya güzellik salonuna gittiğinizde ilk istediğiniz şeylerdendir. Kusursuz, hacimli ve şekilli kaşlar yüze daha genç ve kaygısız bir görünüm kazandırdığı için bu olağandışı bir durum değildir.

Kaşların estetiği ve güzelliği konusunda uzmanlaşmış dünyada, ince, kel kaşlarınız varsa veya zamanla şeklini kaybetmişse düşünmeniz gereken çözümlerden biri olan microblading kullanabilirsiniz. Bu tedaviyi düşünüyorsanız size yardımcı olmaya çalışacağız.

Bu süreçte ince iğneler ile mikro kesimler yapılır ve ardından kaş bölgesi tüy pigmenti ile doldurur. Daha sonra kaş bölgesi tanımlaması için daha fazla renkle kaplanır.

Microblading (Kaş Kontörü) Kimlere Yapılır?

Kaşları ile ilgili sorun yaşayan birçok kişi tarafından tercih edilebilir. Bu tekniğin kökeni, epidermisin en yüzeysel kısmına sıvı pigmentleri yerleştirmek için çok ince iğnelerin kullanıldığı geleneksel bir Japon dövmesi olan tebori'dedir.

Çok yeni tanıtılan ve popüler bir teknik olmasına rağmen microblading alanındaki uzmanlara göre 30 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir.

Microblading (Kaş Kontörü) İşleminin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Microblading, gelişmiş bir mikropigmentasyon türüdür. Microblading kaş şekillendirmede en son teknolojidir ve sonuç olarak çok daha hassas bir tekniktir. Ayrıca kıl ekimi yapıldığı için kaş dolgusu geleneksel mikropigmentasyona göre çok daha gerçekçidir.

Yeni teknoloji olarak yenilik ve gelişmeden bahsediyoruz, bu yüzden microblading estetik dünyasında devrim yaratmıştır. Çünkü size sadece bir saat içinde güzel ve doğal kaşları oluşturma fırsatı veriyor. Bu tedaviyi gerçekleştirmenin avantajları çeşitlidir.

Microblading (Kaş Kontörü) Sonrası Yapılması Gerekenler

Bu tedaviyi gören herkes tedavi edilen bölgeye dikkat etmelidir. Kaşlarınızı nötr pH'lı bir sabunla yıkamanız ve iyileştirici bir krem ​​sürmeniz önerilir. Tedaviden sonraki ilk 15 gün ovalama veya kaşıma önerilmez ve mümkün olduğunca güneşe maruz kalmaktan kaçınılır.

Ayrıca daha uzun süreli bir sonuç için bölgeye krem ​​veya güneş kremi sürülmesi (bu işlem uzman doktor tarafından çok net bir şekilde açıklanacaktır) şiddetle tavsiye edilir.

Nail Art Nasıl Yapılır?

Evde olsanız bile ellerinizi ihmal etmeyin. Vücudunuzun bu bölümünü iyi durumda tutmak çok önemlidir, hatta evden çıkmadan kendi tırnak tasarımlarınızı yapabilirsiniz. Bu manikür çok eğlencelidir. Sabır ve özveri gerektirse de sonuçlar inanılmaz ve yaratıcı olabilir.

Tırnak tasarımlarınızı oluşturmak için malzemeler;

Tırnakları süslerken mutlaka bir manikür setine sahip olmalısınız; yani, farklı tasarımlar yapmanıza ve parıltı, damgalama ve daha fazlası gibi unsurları birleştirmenize izin verecek belirli araç ve malzemelere ihtiyacınız olacaktır.

Nail Art Kimlere Uygulanır?

Birçok kişi nail art işlemini yapabilir. Bu işlem için olmazsa olmazlardan bazıları:

  • Emayeler

Tırnaklarınıza eğlenceli bir dokunuş vermekten sorumludur, iyi malzemelerden yapıldığından emin olun. Sahip olmanız gereken temel emayeler şunlardır:

  • Emaye taban

Rengi şeffaftır, tırnaklarınızı korumaktan ve beslemekten sorumludur.

  • Renkli emaye

Tırnaklar için çeşitli tonlar sunar.

  • Üst kat için

Dekorasyondan sorumlu bitmiş emayeler. Bazıları parlak, bazıları mat olabilir.

Nail Art Modelleri Nelerdir?

Nail Art uygulaması hem renk, doku hem de tarz olarak tırnakları giysilerle kombinleyerek görünümünüze özel bir dokunuş vermenizi sağladığı için bir trend haline gelmiştir. Kıyafetinize yapılan bu farklı dokunuşa aşağıdaki gibi efektler eşlik edebilir:

Ayna efekti;

Bu çok sofistike bir etkidir ve tırnaklarda yansıma yanılsaması yaratır. Sonuç metalik, soğuk ve sıcak tonlardır. Onları cila, folyo, parıltılı toz veya çıkartmalarla doğal yontulmuş tırnaklarda oluşturabilirsiniz.

Nail Art Fiyatları 2021

Farklı çeşitleri vardır. Örneğin Şeker etkisi; Bu renkli etki, tırnaklarınız için bulabileceğiniz ince renkli pırıltılar ile oluşturulabilir. Üç boyutlu bir yüzey üzerinde parlak bir etkiye sahip olduğu için karamel de denir. Dekorasyona farklı ve ekstra bir dokunuş vermek için jelleri ve akrilikleri de karıştırabilirsiniz. Nail Art fiyatları genellikle yapılacak işleme göre değişmektedir.