Kendisi 2008 yılında Muğla Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü kazanıp öğrenimini bitirmiş ve Ankara’ya dönerek hayatına devam etmiştir. Ama 2010 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye programına arkadaşı ile katılıp beatbox ve Volkan Konak taklidi performansı sergilemiş ve hayatı bambaşka bir yöne gitmiştir.

O günden sonra arkadaşlarıyla birlikte şarklar söyleyen sanatçı oldukça sevilen performanslarını Youtube üstünde yayınlayarak ünlü olmuştur. İlk kez dinleyen herkes beğeniyle Koray Avcı kimdir? Tüm şarkıları bu kadar güzel mi? Gibi sorular sorup adeta büyülenmiş gibi sanatçının hayranı olmaktadır.

Sizde bir Koray Avcı hayranıysanız ve onun bütün şarkılarına müzik listelerinizde yer vermek için Koray Avcı tüm şarkıları indir şeklinde aramalar yapıyorsanız artık sanatçının şarkılarını çok daha kaliteli dinleyebileceğiniz birçok farklı mecra olduğunu ve buralardan Koray Avcının seslendirdiği şarkılara daha kolay erişeceğinizi söyleyebiliriz. Sanatçının şarkılarını dinleyebilmek için öncelikle telefonunuza ya da bilgisayarınıza Spotify uygulamasını kurabilirsiniz.

Bu uygulama sanatçının birçok şarkısını barındırmaktadır. Üstelik ücretsiz kullanabilirsiniz. Deezer da oldukça kolay kullanım imkânı veren Koray Avcı yazdığınızda bütün albümlerini bulabileceğiniz bir uygulamadır. Bilgisayarınıza ya da telefonunuza ne yapacağından emin olmadığınız sitelerdense yasal mecralardan sanatçıyı dinlemenizi tavsiye ederiz.

Koray Avcı- Yine Aylardan Kasım İndir

Dinleyenlerin oldukça beğendiği ve Koray Avcının kendine has tarzıyla daha da duygusal hale gelmiş güzel bir aşk şarkısı olan Yine Aylardan Kasım, Senin İçin Değer albümünde yayınlanmış ve adeta albümün lokomotif parçası haline gelmiştir. Şarkıya adına yaraşır şekilde sonbahar temalı birde klip çekilmiştir.

Daha önce Grup Tual tarafından seslendirilmiş ve sözü, müziği grubun solisti İskender Türsen’e aittir. Şarkıyı alan Koray Avcı şarkının ana teması üzerinde büyük değişiklikler yapmadan şarkıyı seslendirmeyi tercih etmiştir. Sizde bu parçayı dinlemek isterseniz Youtube üzerinden dinleyebilir veya Koray Avcı- Yine Aylardan Kasım indir yazarak şarkıyı farklı sitelerden indirmeyi deneyebilirsiniz.

kaynak: https://sarki.org