Rap şarkılarıyla ön plana çıkan ve Ofsob adıyla bilinen Oğuz Bağator, Türkçe Rap yaptığını ve Türkçe Rap’i dünya genelinde tanıtmak istediğini ifade etti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bağator, “Dünya müziğini yakalamak istiyorum. Sonuçta müzik evrenseldir ve siz bunun bir parçası olabildiğiniz takdirde ön plana çıkar ve milyonlarca kişi tarafından dinlenirsiniz. Ben de temel olarak dünya müziğini yakalayarak şarkılarımın yıllarca dinlenmesini istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Rap Tüm Dünyada Önemli

6 farklı single’sı bulunan Oğuz Bağator, müzik sektöründe dikkat çeken çalışmalarda bulunan bir isim. Belçika’da Rap müzik yapan ve bu alanda olduğu için kendisini mutlu hissettiğini ifade eden ünlü Rapçi, Rap’in tüm dünyada önemli bir müzik türü olduğunu belirtti. “Rap, 1970’li yıllarda ortaya çıktıktan sonra, halkın sesini en iyi yansıtan bir müzik türü olarak dünyanın farklı ülkelerinde de dikkat çekmeye başladı. Türkiye’de de 90’ların sonunda Rap furyası doğduğunu söyleyebilirim. Bu durum, Rap’in tüm dünyada etkili olan ve dikkatleri üzerine çeken bir müzik türü olduğu da biliniyor.”

Dünya Çapında Bir Sanatçı Olmak İstiyorum

Rap müzik türünde şarkıları bulunan ve dünya çapında bir sanatçı olmak istediğini ifade eden Oğuz Bağator, konuyla ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Dünyaca ünlü bir Rap sanatçısı olmak istiyorum. Biliyorsunuz Rap alanında klasikleşmiş şarkıları bulunan çok özel isimler var. Bu isimlerin her biri, şarkılarıyla ön plana çıkmış durumda. Yapmış olduğum çalışmalarla ben de tam olarak bu konumda yer almak istiyorum. Şarkılarınızın uzun yıllar dinlenebilmesi için kendi tarzınızı şarkılarınızda yansıtmanız çok önemli. Ben de temel olarak bunu yapmaya çalışıyorum.”

Türkçe Rap’i Dünyaya Tanıtmak Temel Hedefim

Türkçe Rap şarkılarıyla özellikle Belçika’da dikkatleri üzerine çeken Oğuz Bağator, “Türkçe Rap’i dünyaya tanıtmak temel hedeflerim arasında yer alıyor. Bu konuda önemli çalışmalarda bulunduğumu söyleyebilirim. Son single’m ‘Bu Gece’ yakın bir zamanda yayınlandı. Single için hayranlarımdan gelen yorumlar çok güzel. Aldığım yorumlar, bu alanda çok daha özel projeler içerisinde olmak gerektiğini fark etmemi sağladı. Bu nedenle hayranlarıma gerçekten çok teşekkür ederim. Onların ilgisi ve sevgisi sayesinde kendimi çok daha güçlü hissediyorum.” ifadeleriyle açıklamalarını noktaladı.