SEO Hostingleri, diğer Hostinglerden ayıran en önemli özellik web sitelerini C-CLASS IP adresleri üzerinde barındırmasıdır. Detaylı açıklamak gerekirse tek C-CLASS tip IP tabanlı Hostinglerde fazlaca web sitesi barındırır. Siteler arasında birbirine verilen linkler değer kazanmamaktadır. Bu yerde SEO Hostinglerin önemi daha net anlaşılıyor. Seo hostingler ile her sitenize farklı C-CLASS IP adresleri verebilirsiniz. Eğer hosting satın al mak isterseniz muhakkak bu kategorideki farklı hizmetlere göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bu sayede siteler arasında backlink paylaşımı yapılabilir. SEO Hostingler, SEO danışmanları için önemli bir avantajdır. Backlink konusunda ise farklı sitelerden backlink almak için ödeme yapmanıza gerek kalmaz. IP adresleri 5 sınıfa ayrılmıştır. Bunlar a, b, c, d, e olmak üzeredir. A sınıfı IP’ler en kaliteli sınıftır. A ve B IP özelliği bulunan SEO Hostingler zor bulunur. Çok yüksek fiyata da satın alınabilir. SEO Hostingler için en ideal sınıf C sınıfıdır yani C-Class'dır.

SEO Hosting'in SEO'ya Katkısı

SEO Hostinglerin C-CLASS IP adresi özelliği bulunmaktadır. Bu özellik ile SEO Hosting kullanan siteler Google’a SEO konusunda daha iyi görür. Çoğu SEO danışmanının bildiği üzere Google, aynı IP üzerinde bulunan siteleri bilebilir. Kullanılan farklı bir yasa dışı site varsa SEO açısından sorun yaratır. SEO Hostinglerde sitelere verilen farklı IP adresi ile bu tehlikelerden kurtulursunuz. SEO’nun bir diğer amacı da Google'da üst sıralarda olmaktır.

Üst sıralarda olmak İçin backlink gerekir. Backlinkler, siteyi istenen kelimede üst sıralara çıkartabilir, ayrıca PageRank değerinde de artış sağlayabilir. Backlink almak için ödediğiniz paraları, SEO Hosting ile büyük oranda azaltabilirsiniz. SEO Hostinginizde birden fazla barındırır bu sayede siteleriniz için link değişimleri yapabilirsiniz.

Aynı IP adresini taşıyan siteler arasında yapılmakta olan backlink eklemeleri, Google tarafından önemsenmez. SEO Hostingdeki C-Class özelliği bu durumda yardımcı olur. SEO Hostingin SEO'ya katkısı bunlarla sınırlı değildir. Linkwheel uygulamasında ana siteye bağlantı sağlaya sitelerin hepsi farklı IP’lere sahip olması gerekir. SEO danışmanları, SEO Hostinglerdeki farklı IP atama özelliğiyle kendi Hostingleri üzerinden bu uygulamayı yapabilirler. Türkiye'nin en mükemmel hosting paketlerine hayalhost.com üzerinden ulaşmak artık çok kolay.

SEO Hosting Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Size tanınan maksimum IP adresi sayısına, sitenin yüksek hıza sahip olmasına dikkat edilmelidir. SEO Hostingin lokasyonunun yerli olmasına özen gösterilmelidir.

Türkiye'de SEO Hosting Satan Firmalar

SEO Hostinglerinin lokasyonun yerli kullanmanızda fayda görürsünüz. SEO Hosting almak istiyorsanız, SEO Hosting satan Türk firmalarına göz atabilirsiniz.